Poštovní schránky pro panelové a bytové domy

Poštovní schránky pro panelové domy, sušáky pro panelové domy - vyrábí a dodává firma Pavel Kortan.

Poštovní schránky pro panelové a bytové domy

Poštovní schránky

Dodáváme a montujeme poštovná schránky pro bytové a panelové domy. Věnujeme velkou pozornost pečlivému zaměření a specifikaci požadavků od zadavatele. Naší výhodou je právě vysoká flexibilita dodávek, kdy každý odběratel poštovních schránek si specifikuje své vlastní požadavky. V případě komplexní dodávky poštovních schránek je zaměření zdarma.

Poštovní schránky pro panelové a bytové domy. Kovové poštovní schránky jsou u bytových domů zpravidla součástí vchodových dveří nebo jsou umístěny ve společných vchodových prostorech domu. Připravujeme obě varianty schránek dle dispozic vchodu nebo společných prostor. Do těchto sestav se používají poštovní schránky z nerezového matriálu nebo v barvách dle palety RAL. Jedná se zejména o modely schránek A-01, B-01, C-01, E-01, G-01. Pro umístění do exteriéru se doporučují pouze poštovní schránky modelu A-01 nebo B-01. Schránky v sestavě jsou vzájemně snýtovány a zpravidla opláštěny po třech stranách obvodu (mimo spodní část) AL plechem tloušťka 1,6 mm a zezadu kryty zadním AL plechem tloušťka 1,6 mm nebo Zn plechem 0,8 mm tloušťka . Sestavy je také možno lemovat dutým AL profilem 130/30 po celém obvodu v kombinaci s kovovými rohovníky. Sestavy poštovních schránek E-01 lze navíc orámovat po obvodu JPU 60/20/2 a poštovní schránky G-01 lze orámovat po obvodu JPU 80/40/2. U velkých nástěnných sestav kovových poštovních schránek se doporučuje použít nosnou konstrukci – podnož nebo konzolu k upevnění na stěně

Poštovní schránky s výhodou Věnujeme velkou pozornost vašim požadavkům a nestandardním úpravám ať se jedná o povrchovou úpravu anebo speciální úpravy dle prostorových dispozic. Výhodou kromě náhradních klíčků je dodávka poštovních schránek včetně označení adresátů. Další výhodou jsou barevné kombinace finální povrchové úpravy schránek.

Sušáky pro bytové domy a další program do společných prostor

Kromě poštovních schránek a hliníkových vchodových dveří či společných sestav dveří a schránek dodáváme sušáky pro panelové domy. Věšáky na prádlo a sušáky různých typů a velikostí. Sušáky jak do oken, balkonů a balkónových lodžií dle rozměrů na míru.

ZK - poštovní schránky

Pavel Kortan
Babice č. p. 360
687 03 Babice u Uherského Hradiště
Pavel Kortan: (+420) 776 010 921
Hana Kortanová: (+420) 775 601 165
Prodejna: (+420) 572 501 867
Fax: (+420) 572 501 867

info@kortan.cz
www.kortan.cz

Pobočka Brno:
Pavel Kortan – ZK, Olomoucká 80/797, 618 00 BRNO


Mohlo by vás zajímat

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Máte ve vašem domě nainstalovaný již mnoho let starý zamykací systém? Pak je načase zamyslet se nad jeho výměnou. I když je váš současný zámkový systém nadále funkční, jeho včasná výměna je investicí do výrazného zvýšení bezpečnosti všech obyvatel domu, jejich majetku i majetku a vybavení ve společných prostorách.

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Pěkná moderní domácnost, která vás energeticky nezruinuje – to je přání snad každého investora. Situace kolem elektřiny a plynu, nejisté výše splátek za hypoteční úvěry a zdražování neustále zvyšují nároky na hospodárný provoz budoucího obydlí. Naštěstí vám návrhy domů ve 3D pomohou najít praktická technická řešení. Také díky nim předejdete problémům, které mohou stavbu nečekaně prodražit. Proto nešetřete na plánování, ale naopak do něj investujte.

Venkovní terasa, tipy a triky

Venkovní terasa, tipy a triky

Plánujete nebo máte venkovní terasu? Co by na ní nemělo chybět? Venkovní terasa je ideálním místem pro odpočinek, relaxaci a setkávání s rodinou a přáteli. Je to prostor, kde si můžete vychutnat příjemné počasí a přitom zůstat v pohodlí svého domova. Vytvořte si dokonalou venkovní terasu, která bude sloužit jako oáza klidu a pohody pod širým nebem.