Pozvánka na seminář - Náš první byt! Jak ho zařídit a vyvarovat se chyb začátečníka?

Nový byt znamená pro mnohé splněný sen. Po stresech se zaplacením a s vyřízením všech nutných dokumentů následuje obvykle ta příjemnější část - vybavování a zařizování nového domova.

Pozvánka na seminář - Náš první byt! Jak ho zařídit a vyvarovat se chyb začátečníka?

I to se ale lehce může změnit v noční můru, pokud nevíme, jak na to. Rady lze načerpat například na dalším z cyklu seminářů a tematických dnů pro širokou veřejnost pořádaných developerskou společností BCD Group a realitní kanceláří LEXXUS, který se uskuteční ve čtvrtek 15. března 2012 v 18 hodin v prostorách společnosti LEXXUS. Na semináři se také účastníci dozví zajímavé informace o současné situaci na českém realitním trhu.

Každý je jedinečný, proto musí být jedinečné i naše bydlení. Snahou bytových designérů a poradců je proto především perfektně poznat své klienty. Jejich zvyky, denní návyky, koníčky a záliby. Protože jedině tak jim mohou pomoci vytvořit bydlení, které se bude nejenom líbit, ale i funkčně vyhovovat, a ve kterém se bude dobře žít. Nad tímtéž by se měli zamyslet všichni, kteří se rozhodnou zařizovat si byt svépomocí. V průběhu celého procesu zařizování je vhodné řídit se sloganem: „Interiér je dokonalý ne tehdy, když už do něj není co přidat, ale když už nelze nic ubrat.“

Mnoho užitečných rad se zájemci mohou dozvědět právě na semináři „Jak zařídit byt“. Odborníci se s účastníky podělí o praktické zkušenosti a zodpoví jejich dotazy. Kromě cenných rad si ale mohou odnést i kupon na slevu 100.000 korun při koupi bytu v projektu Nad Rokytkou. Část semináře bude rovněž věnována situaci na českém realitním trhu. Setkání se uskuteční 15. března od 18 do 19 hodin v realitní kanceláři LEXXUS na adrese Millennium Plazza, V Celnici 10, Praha 1. Zájemci o účast se musí registrovat do 12.3.2012 na adrese nebo na facebookových stránkách /nadrokytkou.

BCD Group je mezinárodním seskupením několika developerských společností s bohatými zahraničními zkušenostmi. Stojí například za výstavbou nového města v Izraeli, nákupního centra v Belgii nebo střední školy v anglickém Manchesteru. V České republice působí od roku 2001 a realizuje projekty především v Praze: rezidenční čtvrť Nad Rokytkou ve Vysočanech (nyní jsou zrealizovány 2 z 9 plánovaných etap se 470 dokončenými bytovými jednotkami a probíhá výstavba třetí etapy), dokončený bytový dům Trojská brána a připravovaný projekt Aleje na jižním okraji Prahy. V západních Čechách je v přípravě rozsáhlý komplex v Aši, který nemá svou velikostí a konceptem v České republice obdoby a vytvoří nové centrum euroregionu.

Společnost LEXXUS a.s. patří již od počátku devadesátých let minulého století k nejvýznamnějším realitním kancelářím v Praze. Kvalitní portfolio získává zejména díky dlouhodobé spolupráci realitních specialistů s předními investory a developery působícími v Praze i celé České republice. LEXXUS a.s. svým zaměřením na rezidenční trh pokrývá jak segment luxusních nemovitostí, tak nabízí i široký výběr bydlení v nových bytových projektech po celé Praze.


Mohlo by vás zajímat