Představujeme nového partnera EG-LINE, a.s.

Naše společnost působí na trhu v oblasti bezpečnostních mechanických a mechanotronických zábranných prostředků více jak 25 let. Společnost EG-LINE se profiluje především v oblasti centrálních uzamykacích systémů jak mechanických, tak elektronických. Vlastní licence na výrobu bezpečnostních uzamykacích systémů a systémů kontroly přístupu.

Představujeme nového partnera EG-LINE, a.s.

Naší strategií je přitom nabízet TOP produkt za příjemnou cenu. V roce 2015 jsme otevřeli nový výrobní závod v Neveklově na Benešovsku, kde se vyrábí bezpečnostní uzamykací systémy z originálních dílů KABA. Dnes již patříme mezi přední dodavatele bezpečnostních systémů a naší snahou je být jedničkou na trhu.

Svým zákazníkům nabízíme komplexní služby zahrnující poradenství, projektování, i pozáruční servis. Naši technici pracují v rámci NON STOP servisu 24 hod, 7 dní v týdnu. Společnost má sublicenční partnery po celé ČR, kteří jsou školeni pro servis našich produktů, Naše společnost se řídí originalitou – tak jako každý zákazník je originál, je originál i každý náš bezpečnostní uzamykací systém. Ať už se jedná o byt, dům či kancelářskou budovu, systém funguje na principu potřeby pouze jednoho klíče, kterým se dá otevřít více zámkových vložek. Proto opravdu nepotřebujete více než 1 klíč k tomu, abyste otevřeli dveře, garáž, poštovní schránku, zadní vchod, vrátka či branku a k tomu kůlnu nebo dílnu na zahradě. Nemusíte být omezeni ani v případě použití visacího zámku nebo zámku na popelnici, které lze také zakomponovat pod jeden klíč. Novinkou jsou mechanotronické systémy pracující se zakódovanými bezpečnostními čipy KABA, které se dají s úspěchem využít při zabezpečení hlavních vchodů na perimetru objektu nebo bytových domů. Systémy lze napojit v případě bytových domů na stávající komunikační systém domu (zvonky) a není třeba dalších nákladů na externí napájení a tím i rozvody. Celek pak sníží pořizovací náklady na investice s využitím nejmodernějších trendů v oblasti mechanotronických bezpečnostních systémů.

Jaké nejčastější problémy řešíme

- Někdo se násilně pokoušel otevřít vstupní dveře do bytových domů

- Vstupní dveře nezavírají, je třeba je seřídit

- Násilné vniknutí do společných prostor sklepů a vykradené sklepy

- Zabezpečení všech společných prostor mechanickými prostředky (zámky, štíty kování samozavírače, krycí lišty, uzamykací systém dle ČSN EN 1627:2012) nebo mechatronickými prostředky KABA Evolo plus, ovládané zabezpečenou technologií čipů s napojením na stávající zvonky.

- Přijďte na osobní konzultaci a naši specialisté Vám nabídnou řešení na míru Vašim požadavkům. Více dostupné na:

Ing. Petr Fráz - Ředitel společnosti


Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro SVJ

Právní poradna pro SVJ

Věděli jste, že statutární orgán společenství vlastníků (výbor/předseda) při výkonu správy domu ručí celým svým majetkem? Za každé rozhodnutí nesete rovněž plnou právní odpovědnost!