Představujeme nového partnera – Fasádní Servis®

Čištění fasád, repase a renovace fasád a fasádních povrchů jde ruku v ruce s filozofií a založením podnikání a firmy Fasádní Servis® od roku 2005 v České Republice. Naše praxe započala již kolem roku 1998 v České republice. Naše firma hojně využívá svých mezinárodních kontaktů a zkušeností v oblasti fasádních prací a odborné údržby fasádních a střešních povrchů a úspěšně je přenáší do České a Slovenské republiky, i Rakouska a Německa, kde jsou zastoupeni také naši významní dlouhodobí zákazníci.

Představujeme nového partnera – Fasádní Servis®

S jakými otázkami se na Vás Sousedé.cz mohou obrátit?

Posláním firmy Fasádní Servis® je zajistit pro naše klienty zcela komplexní služby v oblasti profesionální údržby fasádních a kamenných povrchů a materiálů, od repase fasád a revitalizace fasádních povrchů, čištění fasádních povrchů včetně výškových fasádních prací, renovace fasádních povrchů včetně povrchového ošetření, impregnace a konzervace fasádních a kamenných povrchů a jiných fasádních materiálů na zemi i ve výškách v souladu s naším interním kodexem ISIS System®.

Cílem firmy Fasádní Servis® je vybudovat osvětu z hlediska vlivu a dopadu vzniku a tvorby organických řas a plísní na povrchu fasád. Důležitým pochopením je fakt, že plísně se rozmnožují rozrůstáním bakterií mycelia a sporami. Spory jsou rozmnožovací útvary plísní. Po dopadu spory na vlhké místo s živinami začne spora plísně klíčit, poté roste a vytváří reprodukční orgány. Z nich jsou do okolního prostředí uvolňovány zralé spory. Ty jsou velmi malé a lehké a tak jsou unášeny vzduchem na velké vzdálenosti. Vysoké koncentrace spor plísní v ovzduší jsou pro zdraví člověka nebezpečné, protože může dojít ke vzniku alergického onemocnění včetně astma bronchiale.

Který z firemních sousedů bude v kontaktu s uživateli portálu Sousedé.cz?

Sousedům bude na dotazy odpovídat Ing. Jan Hrdlička. Od roku 2005 zastává post jednatele firmy a stará se o Public relations, Business development a především o komunikaci s klienty.

(Ing. Jan Hrdlička, zdroj foto – Fasádní Servis®)

Ve volném čase se věnuje outdoorovým sportům, zvířatům a studiu ekologie a novým technologiím. Velkou součástí je také jeho rodina, se kterou tráví co nejvíce času, jak jen to je možné.

Můžete uvést nějakou úsměvnou historku z Vaší firemní praxe?

V našem oboru je úsměvnou historkou naše konkurenční prostředí. Téměř všechny firmy na trhu tlačí cenu za jejich práci dolů a nikdo neřeší opravdovou potřebu zákazníka a tou je dosažení co nejdelší životnosti fasády…takže nejdříve úsměv a pak následuje po pár letech údiv, co pak se nám to s tou fasádou děje ;o).

FASÁDNÍ SERVIS® Evropská 696/113 Praha 6 - 160 00 Czech Republic Tel: 606-741-841 Mail: Web:


Mohlo by vás zajímat

Darování nemovitosti mezi manželi

Darování nemovitosti mezi manželi

Co mám dělat, když chci manželce věnovat nemovitost, ale máme společné jmění manželů (SJM)? Dá se převod nemovitosti rozdělit mezi manžela a děti? A co když mi chtějí rodiče darovat byt tak, aby patřil jen mně? V tomto článku odpovídáme na nejčastější dotazy, které v Dostupném advokátovi řešíme při darování nemovitosti v manželství.

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Máte ve vašem domě nainstalovaný již mnoho let starý zamykací systém? Pak je načase zamyslet se nad jeho výměnou. I když je váš současný zámkový systém nadále funkční, jeho včasná výměna je investicí do výrazného zvýšení bezpečnosti všech obyvatel domu, jejich majetku i majetku a vybavení ve společných prostorách.