Představujeme nového partnera - LEXXUS

Realitní kancelář LEXXUS funguje od roku 1993 a za více než 20 let svého působení si v České republice vybudovala silnou pozici na tuzemském realitním trhu. Poskytuje svým klientům komplexní realitní servis při zprostředkování prodeje, koupě nebo pronájmu nemovitosti, včetně finančních, právních nebo analytických služeb. LEXXUS se specializuje na prodej bytů či domů z nových developerských projektů a na přeprodej těchto novostaveb. Díky vysokým profesním standardům, dlouholeté tradici a důvěryhodnosti patří mezi přední pražské realitní kanceláře.

Představujeme nového partnera - LEXXUS

S jakými otázkami se na Vás Sousedé.cz mohou obrátit?

Můžete se na nás obrátit s otázkami ohledně nákupu, prodeje či pronájmu nemovitostí v Praze a okolí. Nabízíme například odhad nemovitosti zdarma. Pokud řešíte nebo jen přemýšlíte o prodeji nemovitosti, jsme ti správní lidé, na které se obrátit. Jestliže zvažujete nákup nemovitosti, naše nabídka novostaveb je na pražském trhu nejrozmanitější. Když preferujete bydlení v historickém centru Prahy nebo naopak hledáte vilu s bazénem na okraji Prahy, u nás nebude problém si vybrat své vysněné bydlení.

Jaké sousedské vztahy udržujete ve svém okolí?

Naše nabídka zahrnuje celé spektrum projektů a nemovitostí po celé Praze a v jejím okolí. Proto jsou naši makléři vždy v terénu, ať na prohlídkách či na schůzkách s klienty. Snažíme se, aby naši klienti dostali vždy ten nejlepší servis, ať už nemovitost prodávají nebo kupují. V naší kanceláři v centru Prahy dbáme na to, aby naši zaměstnanci třídili odpad a chovali se šetrně k přírodě.

Který z firemních sousedů bude v kontaktu s uživateli portálu Sousedé.cz?

Sousedům bude na dotazy odpovídat Denisa Višňovská. Od roku 2015 zastává post Partnera a stará se o Public relations a Business development. V předchozích letech pracovala jako Realitní makléř a Manažer realitního týmu.

![](/upload/_public/magazine/img/Denisa Višňovská (3).jpg)(Denisa Višňovská, zdroj foto - Lexxus)

Ve volném čase se věnuje extrémním sportům, jako jsou například lezení a paragliding nebo cestování. Velkou součástí je také její manžel a tři děti, se kterými tráví co nejvíce času, jak jen to je možné.

Můžete uvést nějakou legrační historku z Vaší firemní praxe?

V našem oboru nejsou legrační momenty výjimkami. Každý den naši makléři zažívají nejrůznější situace, s ohledem na soukromí našich klientů ale nemůžeme nic uveřejnit.


Mohlo by vás zajímat

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov. Konference se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva životního prostředí, ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR a UCEEB ČVUT v Praze.