Představujeme nového partnera Sousedů – SOFTLINK

V úvodu článku firmu krátce představíme a poté následuje interview, na které jste již u nových partnerů zvyklí.

Představujeme nového partnera Sousedů – SOFTLINK

SOFTLINK s.r.o. vznikl již v roce 1993 a rychle se prosadil v oblasti telekomunikačních technologií. Od roku 2008 se firma výrazněji orientuje na oblasti sběru dat z různých měřidel pomocí bezdrátových technologií – hlavně v bytových domech a multifunkčních objektech, ale také v průmyslu. V současné době je absolutní jedničkou v on-line zpracování a získávání dat a udržuje si konkurenční náskok díky neustálému vývoji, dnes v oblasti IoT technologií.

Veškerá výroba a know-how jsou od počátků ryze české. Odpadá tím závislost na zahraničních licencích, umožňuje podporu a software v českém jazyce. Všechny produkty společnosti vycházejí z vlastního dlouhodobého vývoje a zkušeností získaných v rozsáhlých národních projektech. V mnoha parametrech jsou unikátní.

S jakými otázkami se na Vás Sousedé.cz mohou obrátit?

Sousedům.cz zodpovíme jakékoli dotazy týkající se nejen rozúčtování vody a tepla v bytovém domě, ale i s tím spojených vyhlášek. Dále zodpovíme jakékoli dotazy týkající se on-line monitoringu všech energií, včetně použité technologie a porovnání s dalšími metodami měření, případnou jejich integraci. Dále zodpovíme veškeré dotazy týkající se telekomunikací a prudce se rozvíjejícího světa internetu věcí. (Ale víme toho samozřejmě mnohem více)

Jaké sousedské vztahy udržujete ve svém okolí?

Jsme spíše firma rodinného typu, kde pracuje 20 zaměstnanců. Naše kořeny sahají až do roku 1993, tzn. máme dlouholeté zkušenosti a know-how. Bez zkušených kolegů, vzájemného respektu, poctivosti a každodenního uplatňování fair play bychom dnes nebyli tam, kde jsme – tzn. jedničkou na trhu on-line měření a technologické integrace.

Který z firemních sousedů bude v kontaktu s uživateli portálu Sousedé.cz?

O dotazy se bude starat Iveta Bartoňová. Má s rozúčtováním letité zkušenosti a zná odpověď snad na každou otázku. Každodenně se stará o to, aby byly podklady včas a správně a umí si k tomu vše s energií sobě vlastní zorganizovat. A ještě u toho neztrácí smysl pro humor, což oceňují všichni kolegové, zejména ve vypjatějších situacích. Prostě žena na svém místě.

Můžete uvést nějakou legrační historku z Vaší firemní praxe?

Přiznám se, že legrace musí jít u instalací stranou, ale občas bývá legrační vysvětlování našeho systému. Jednou jsem starší paní – předsedkyni SVJ - vysvětlovala nastavení v softwaru, a tak jí říkám: „Musíte dvakrát poklepat myší a otevře se Vám okénko.“ No a ona dvakrát poklepala – ale o stůl…

Další informace o firmě zjistíte snadno přímo na jejich webu Softlink.cz


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.