Představujeme nového partnera Sousedů – ista Česká republika

Dnes vám prostřednictvím krátkého rozhovoru představíme dalšího partnera Sousedů – společnost ista Česká republika s.r.o.

Představujeme nového partnera Sousedů – ista Česká republika

S jakými otázkami se na vás Sousedé.cz mohou obrátit?

Rádi vám poradíme v otázkách měření a rozúčtování spotřeby vody a energií v bytových domech a nebytových prostorách. Jak vybrat nejvhodnější typy vodoměrů a měřičů tepla, včetně rádiových systémů založených na nejmodernějších technologiích. Vysvětlíme, jak je možné využít sledování spotřeb energií prostřednictvím portálových služeb pro úspory energie a peněz a pro efektivní management nemovitosti. Zodpovíme vaše dotazy ohledně měření, odečtu a rozúčtování vody a energií. Jak to probíhá a jak tomu porozumět.

Jaké sousedské vztahy udržujete ve svém okolí?

Snažíme se chovat přátelsky a korektně – ať se jedná o kolegy, zákazníky nebo jiné sousedy. Také se chováme úsporně a zodpovědně – šetříme energii a naši modrou planetu.

Který z firemních sousedů bude v kontaktu s uživateli portálu Sousedé.cz?

Jarmila Trčková – řadu let vede oddělení rozúčtovacích služeb ve společnosti ista česká republika a ví o tom opravdu téměř všechno. Má také hluboké znalosti příslušných paragrafů a dbá u nás neúnavně a energicky o to, aby byla rozúčtování zpracována správně, v souladu s legislativou a také termíny. Kromě své práce a kolegů má ráda ještě rodinu, psa, přírodu, dobré jídlo a ráda čte dobré knížky.

Můžete uvést nějakou legrační historku z vaší firemní praxe?

„Majitel bytu odešel a zamknul mě tady, můžete na něj prosím zjistit číslo a zavolat mu?“ volá nám do kanceláře kolega, který přišel odečíst spotřeby na měřičích na měřičích vody a energie.

Prostě bez ohledu na to, jak šarmantní pracovník odečtové služby je, nebývá obvykle ve vašem domově vítaným hostem. Prostě nikdy se to úplně nehodí a občas na termín jeho návštěvy zapomeneme. Omlouváme se všem pracovníkům odečtů, ale máme na to řešení – rádiové odečty lze zajistit na dálku a bez nutnosti návštěvy v bytě.


Mohlo by vás zajímat

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov. Konference se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva životního prostředí, ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR a UCEEB ČVUT v Praze.