Představujeme nového partnera TOMAN FINANCE GROUP s. r. o.

Představujeme nového partnera TOMAN FINANCE GROUP s. r. o.

Představujeme nového partnera TOMAN FINANCE GROUP s. r. o.

S jakými otázkami se na Vás Sousedé.cz mohou obrátit?

Mohou se na nás obrátit se všemi otázkami týkajících se financování nových záměrů, refinancování původních úvěrů, výběrových řízení, vyřizování dotací, převádění dotace PANEL při refinancování na nové úvěrové smlouvy, a další. Jsme schopni zaštítit celý proces, který se v úvěrové a poradenské činnosti pro bytové domy alespoň jednou za čas naskytne.

Jaké sousedské vztahy udržujete ve svém okolí?

Sousedské vztahy jsou pro nás jedním z nejdůležitějších aspektů vůbec. S každým klientem se snažíme navázat dlouhodobý a osobní vztah. Přece jenom řešíme jedny z nejdůležitějších a nejsoukromějších otázek, se kterými se bytové domy potýkají. Nejen, že poskytujeme průřez finančními produkty, ale často řešíme i situace, kdy poskytujeme především poradenství. Také se ptáte, jestli jde financovat nový záměr bez navýšení fondu oprav? Jestli je potřeba zástava nemovitosti? Jak se hlasuje pomocí Per rollam? Jaká úspora Vás čeká, když budete refinancovat? Jestli Vám v případě refinancování nebude krácena nebo zrušena dotace PANEL? Není se čeho bát, díky našim dlouholetým zkušenostem a úzké specializaci na bytové domy lze ušít řešení přímo na míru dle Vašich požadavků a hlavně bez starostí. Každým rokem pomáháme v průměru 300 bytovým domům v úvěrové hodnotě 2mld korun, což je jednoznačně nejvíce v celé ČR. Máme tedy zkušenosti, o které se s Vámi chceme podělit.

Který z firemních sousedů bude v kontaktu s uživateli portálu Sousedé.cz?

Na Vaše dotazy bude odpovídat Pavlína Večeřová, obchodní zástupce TOMAN FINANCE GROUP, s.r.o.

Po studiu komerčního práva jsem se rozhodla přidat k rodinné firmě pana Tomana staršího a pana Tomana mladšího. Důvod byl jednoduchý, mohla jsem zde uplatnit a prohloubit své znalosti ze studií, kdy jsem se zaměřovala na trestní odpovědnost právnických osob a přitom dělat obchodní činnost, která mi byla vždy blízká. Po pár měsících jsem zjistila, že mě tato práce tak naplňuje, že jsem se problematice bytových domů začala věnovat i po práci, ve svém osobním životě. Nechci být obchodník, který uzavře obchod a už se nikdy neozve. S každým klientem se snažím vidět osobně, chci pochopit celkovou problematiku domu a pomoci s řešením otázek, které jsou pro dům důležité. Osobně se nesejdu jen s výborem/představenstvem, ale účastním se i schůzí/shromáždění a komunikuji přímo s obyvateli domu. Důležité pro mé klienty je i fakt, že v řešení poptávaného programu přebírám celou práci za výbor či představenstvo a vše přináším pečlivě připraveno do rukou klientů.

Můžete uvést nějakou legrační historku z Vaší firemní praxe?

Legrační historka mne zrovna nenapadá, ale velmi příjemné je to, že snad každé jednání, které s klienty mám zakončujeme právě uvolněním atmosféry, kdy si povídáme o našich zážitcích či příhodách, které se nám kdy staly. A smích tam rozhodně nechybí. Myslím, že kromě vyřešení pracovních otázek je toto velmi důležitá část, která mě, jako obchodníka, odlišuje. Jsem hrdá na to, že si s klienty i po několika měsících či letech třeba popřejeme k Vánocům a vzpomeneme si na to, jak mohou být vlastně i pracovní jednání příjemná.


Mohlo by vás zajímat