Představujeme nového partnera - Toypex

Toypex - Zaměřujeme se na chytré a multifunkční hračky, které jsou určeny pro malé i velké.

Představujeme nového partnera - Toypex

S jakými otázkami se na Vás Sousedé.cz mohou obrátit?

Obrátit se na nás může každý, kdo hledá inspiraci a kvalitu. Zaměřujeme se na chytré a multifunkční hračky, které jsou určeny pro malé i velké. Naše produkty poskytují dětem zábavu i zdravý pohyb, rozvíjí logické myšlení a tvořivost. Snažíme se pomáhat rodičům vytvářet vhodné domácí prostředí podporující celkový rozvoj dítěte.

Jaké sousedské vztahy udržujete ve svém okolí?

Navazujeme spolupráci s maminkami na mateřské dovolené a kreativními ženami vůbec. Jsme v kontaktu s organizacemi zaměřenými na spojení péče o děti a práci jako je tomu například u společnosti Baby Office, s.r.o. . Účastníme se nejrůznějších akcí orientujících se na děti a jejich rodiče jako například konference CAPARD, festival IQ Play a mnohé další. Názor široké veřejnosti na naše produkty je pro nás velmi důležitý.

Který z firemních sousedů bude v kontaktu s uživateli portálu Sousedé.cz?

S uživateli portálu Sousedé.cz bude v kontaktu má maličkost, jmenuji se Lucie Vencláková a v rámci firmy Toypex s.r.o. mám na starosti především marketing. Představuji klientům naše nové produkty a jejich zaměření, pomáhám rodičům, babičkám i dědečkům s výběrem nejvhodnější hračky pro jejich ratolesti.

![](/upload/_public/magazine/img/Lucie Vencláková.png)Foto: Lucie Vencláková (zdroj: Toypex)

Můžete uvést nějakou legrační historku z Vaší firemní praxe?

Často se stává, že jsou zákazníci při prvním setkání s některým z našich produktů zaskočeni a dotazují se, k čemu vlastně ta či ona hračka slouží. Zaujme je design či barevné provedení, ale jako dospělí si již neumí představit možnosti použití. Typické to bývá například u produktu QUUT Ballo, multifunkční hračky, která se v dětských rukou rázem změní v míč, kabelku, kyblík, vázičku na květiny a mnohé další. Dospělí jsou po mém vysvětlení a názorné ukázce téměř vždy pobaveni a často si odnášejí domů tuto neobvyklou věc jako překvapení a dárek pro své nejmenší.

![](/upload/_public/magazine/img/quut ballo.png)Foto: QUUT Ballo (zdroj: Toypex)


Mohlo by vás zajímat

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov. Konference se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva životního prostředí, ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR a UCEEB ČVUT v Praze.