Přehled OSVČ za rok 2011 pohodlně ze svého počítače.

On-line aplikace pro živnostníky od Oborové zdravotní pojišťovny

Přehled OSVČ za rok 2011 pohodlně ze svého počítače.

Všichni klienti Oborové zdravotní pojišťovny zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (OZP - 207), kteří mají přístup do VITAKARTY a dalších elektronických služeb, mohou i letos využít možnosti podat Přehled OSVČ za rok 2011 pohodlně ze svého počítače.

Aplikace využívá freewarového prostředí Software602 Form Filler, které je běžně dostupné a používané.

Elektronický Přehled OSVČ 2011 nabídne autentizovanému uživateli předvyplněné osobní údaje, takže stačí jen doplnit základní finanční údaje, které aplikace zpracuje a spočítá přeplatek či nedoplatek pojistného i zálohu na dalších 12 měsíců.

Aplikace i poučení k vyplnění Přehledu je k dispozici na adrese

Zde najdou zájemci také informace potřebné ke zřízení přístupu do VITAKARTY OZP.


Mohlo by vás zajímat

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Pokud plánujete nákup nemovitosti v zahraničí, čeká vás podobně jako v případě pořízení nemovitosti u nás proces složený z několika kroků. U koupě domu či bytu v zahraničí musíte ale navíc počítat s překladem a ověřením pravosti důležitých listin, přičemž může být potřebný soudní překlad, apostila nebo superlegalizace. Co si pod těmito pojmy představit?

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Popularita home office neboli práce na dálku rok od roku roste. Z průzkumu Hospodářské komory ČR, který proběhl v minulém roce, ostatně vyplynulo, že home office alespoň několik dnů v měsíci umožňuje 93 % zaměstnavatelů. Jaký vliv má home office na sousedské a rodinné vztahy a jak na problematiku práce z domova nahlíží zákon?