Přístupové systémy pro bytové domy, SVJ, BD

Přístupové systémy řady PATRON jsou navrženy pro využití v bytových domech, kancelářích, garážích a všude tam, kde je třeba snadno a rychle zamezit vstupu nepovolaných osob a současně komfortním způsobem spravovat vstupní oprávnění.

Přístupové systémy pro bytové domy, SVJ, BD

Zároveň nabízejí snadné programování moderní technologií NFC (otevírání mobilem), vysokou výdrž na baterie, certifikaci, komplexní servisní služby a mnoho dalších výhod. Cílem přístupových systémů PATRON je poskytnout zákazníkům cenově dostupný vstupní systém vysoké kvality na míru jejich potřeb.

Proč tento systém použít?

  • požární bezpečnost = pokaždé je zvenčí zamčeno (zloděj se dovnitř lehce nedostane), ale když bude hořet, klikou se dostanete snadno ven

  • praktická náhrada klíčů, těžko zneužitelná, navíc možnost otevírat vybrané dveře i mobilem = stačí přiložit mobil k zařízení u dveří

  • přehled o pohybu osob po domě v případě krádeže nebo vandalismu (například se v noci něco ztratilo ze společné chodby, nebo se poničilo vybavení domu)

  • přehled o počtu osob v nájemních bytech (= počet karet, každá karta je jedinečná)

  • levný provoz celého zařízení (obyvatel domu ztratí bezpečnostní klíč od domu, správce musí jet nechat udělat nový, cena klíče cca 180 – 300,- Kč, karta/čip stojí cca 50,- Kč

  • rychlost řešení ztráty – rezervní kartu můžete mít vždy k dispozici a nastavení práv v mobilu správce je práce na cca 2 minuty)

  • čipová karta pro otevírání domu je většinou stejná jako ostatní karty, v systému lze nastavit otevírání pomocí OPENCARD nebo jiných podobných městských karet

  • místo 2-4 klíčů od domu máte prostě jen jednu kartu a v záloze ještě řešení otevření mobilním telefonem

  • otevírat dveře stejným postupem lze i pomocí přívěsků na klíče, vyráběných v různých motivech a provedeních

  • ............................. více informací o NFC službě a přístupovém systému pro bytové domy


Mohlo by vás zajímat

7 tipů, jak zařídit malý byt

7 tipů, jak zařídit malý byt

Vybavit dobře a pohodlně malý byt nebo garsonku je výzva! Ale také skvělá příležitost pro kreativitu a inovace. V tomto článku vám představíme sedm svěžích a originálních tipů, jak proměnit váš malý byt v útulný a stylový domov.

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Před samotným malováním nepodceňte přípravu podkladu. Pokud si chcete usnadnit práci, ušetřit čas a nervy, použijte nejdříve penetrační nátěr, který připraví zeď na poslední vrstvu – výmalbu.