První „Sousedské setkání“ uživatelů portálu Sousedé.cz s odborníky na problematiku SVJ/BD se blíží – setkáme se již 6. 4. 2017 v Praze

V lednu uběhl již rok od okamžiku, kdy jsme vám představili portál www.sousede.cz v novém kabátu. Počet registrovaných uživatelů se od té doby více než zdvojnásobil a dosahuje téměř 45 tisíc. Počet SVJ a BD, které služby portálu používají, přesáhl hranici dvou tisíc.

První „Sousedské setkání“ uživatelů portálu Sousedé.cz s odborníky na problematiku SVJ/BD se blíží – setkáme se již 6. 4. 2017 v Praze

Pro naše věrné uživatele jsme se rozhodli uspořádat historicky první „Sousedské setkání“, které se uskuteční již 6. 4. 2017 v Praze.

Účastníci setkání budou mít jedinečnou příležitost seznámit se s novinkami z legislativy bydlení a možnost ZDARMA se poradit s odborníky na problematiku SVJ/BD.

S novinkami v rozúčtování nákladů na teplo a vodu vás seznámí Daniel Nový z firmy Ista Česká republika, na jakýkoliv právní problém se můžete zeptat JUDr. Ondřeje Preusse z portálu DostupnyAdvokat.cz, s technickou stránkou domu vám poradí Ing. Vít Řezáč či Ing. Tomáš Zíma ze společnosti Nemoinspekt s.r.o., a s tak trochu jiným způsobem financování oprav domu vás seznámí Ing. Michaela Kořenková z ČSOB, a. s.

Dozvíte se spoustu novinek, které pro vás tým www.sousede.cz chystá v roce 2017. Jmenujme například partnerský program, bezplatné členství ve VIP klubu, poradenství a v neposlední řadě i realitní část webu, kde se při výběru nemovitosti můžete nechat inspirovat i zkušenostmi lidí, kteří již ve vámi vybrané lokalitě bydlí.

Kdy se setkáme? Ve čtvrtek 6. 4. 2017 od 17.00 do 20.00 hod.

Kde to bude? U Průhonu 24, Praha 7, Holešovice (budova ČSOB)

Dopravní spojení: Tramvají linek 6, 12, 17 do zastávky U Průhonu

Registrujte se e-mailem na domovnik@sousede.cz, počet míst je omezen kapacitou sálu na 70 účastníků. Připravili jsme pro vás i malé občerstvení.

Na setkání s vámi se těší tým


Mohlo by vás zajímat