První krok

Seriál z prostředí taneční školy.

První krok

PRVNÍ KROK

Původní třináctidílný seriál TV Nova První Krok je z prostředí taneční akademie a zavede vás do života mladých lidí, kteří prožívání klasické „mladistvé“ problémy, lásky a vše, co k tomuto věku patří a k tomu všemu se ještě snaží být dobrými tanečníky. Na taneční akademii v našem seriálu mohou diváci vidět mnoho stylů tance, od klasického baletu až po street dance i hip hop.

Taneční seriál První krok režíroval Jiří Vejdělek, který je taktéž režisérem velkých hitů, jako jsou Ženy v pokušení a Muži v naději, společně se slovenským režisérem Jánem Sebechlebským. Režisér Jiří Vejdělek do svého nového seriálu obsadil mnoho mladých a neokoukaných hereckých tváří. Jako jsou například Jan Cina, Radka Pavlovčinová, Šárka Vaculíková či Filip Cíl. Mezi známější herce v seriálu, v tomto případě i známý hlas z rádia, patří Michal Kavalčík, alias Ruda z Ostravy. A dále zde hrají Klára Issová, Pavel Kříž, Veronika Žilková, Oldřich Vlach, Oldřich Navrátil, Světlana Nálepková, Pavla Ptáčníková-Vitázková a další. Předlohou pro seriál První krok byl asi pro většinu českých diváků neznámý španělský seriál Un Paso Adelante. Seriál byl natočen již v roce 2004 a od roku 2009 se objevil na sesterské televizi TV Markíza pod názvem Prvý krok, ale na TV Nova se premiérově objevil až na jaře 2012.


Mohlo by vás zajímat

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Pokud plánujete nákup nemovitosti v zahraničí, čeká vás podobně jako v případě pořízení nemovitosti u nás proces složený z několika kroků. U koupě domu či bytu v zahraničí musíte ale navíc počítat s překladem a ověřením pravosti důležitých listin, přičemž může být potřebný soudní překlad, apostila nebo superlegalizace. Co si pod těmito pojmy představit?