Ptáme se vás, jak se vám ve vaší obci nebo čtvrti žije

Zajímá nás, jaká lokalita je pro život ta nejlepší a tak jsme spustili ankety, ve kterých se vás ptáme, jak se žije ve vaší lokalitě. Jste spokojeni s občanskou vybaveností – blízkostí lékaře, školy, obchodu nebo autobusové zastávky? Máte možnost se v místě svého obydlí pravidelně zúčastňovat kulturních akcí? Nebo vás naopak zajímá, jak jsou spokojeni vaši sousedé s lokalitou, kde žijí?

Ptáme se vás, jak se vám ve vaší obci nebo čtvrti žije

Od března jsme pro vás připravili novinku v podobě jednoduché ankety s dotazem týkajícím se vaší lokality. Jako registrovanému uživateli portálu Sousedé.cz se vám občas zobrazí jednoduchá otázka. Pro vás to znamená jednoduché kliknutí podle vašich preferencí a je hotovo. Snadné a rychlé.

Ihned po hlasování uvidíte, jak hlasovali vaši sousedé. A jakmile budeme mít dostatek dat, připravíme pro vás náhled výsledků všech anket pro konkrétní lokalitu.

Tyto ankety jsou samozřejmě anonymní. Zpětná vazba je pro nás velice důležitá a proto prosíme, zapojte se. Bude zábavné sledovat, jak si vede místo, kde žijete. Pomoci můžete i novým sousedům, kteří se právě nastěhovali. Ti ihned uvidí, jak se věci v místě bydliště a jeho okolí mají. Zároveň podáte pomocnou ruku i zájemcům o bydlení ve vaší lokalitě. Na našem novém realitním webu totiž u konkrétní nemovitosti uvidí výsledky anket, které jim napoví, jaké jsou výhody i nevýhody bydlení v zamýšleném místě.


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.