Semináře pro obyvatele bytových domů míří do regionů po celé ČR

Projekt Akademie pro bytové domy odstartoval v roce 2018 další ročník vzdělávacích seminářů. Slíbili jsme, že budeme více pořádat akce i mimo Prahu a jak jsme slíbili, tak konáme. V květnu zavítáme do Pardubic, Brna, Ostravy a Olomouce, kde bychom Vás rádi pozvali na naše semináře s atraktivními tématy. Přijďte zdarma získat informace, za které byste jinde museli platit.

GDPR (OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ) V BYTOVÉM DOMĚ

BRNO: 10. 5. od 16:00, Ekonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity (Lipová 507/41a)

OLOMOUC: 16. 5. od 16:00, BEA centrum Olomouc (tř. Kosmonautů 1288/1)

OSTRAVA: 17. 5. od 16:00, Technická univerzita Ostrava (Ludvíka Podéště 1875/17)

V květnu letošního roku vstoupí v platnost nová vyhláška Evropské unie týkající se ochrany osobních údajů. Ta se dotkne i oblasti SVJ a bytových družstev. Stačí totiž, že evidujete osobní údaje jako jsou jména, adresy, e-maily nebo telefonní čísla obyvatel ve vašem domě. Jak být správně připraveni a vyhnout se případným pokutám? Připravte se na nové nařízení Evropské unie a přijďte na přednáškový seminář pod vedením zkušených právníků zabývajících se oblastí bytových domů.

MODERNIZACE BYTOVÝCH DOMŮ S PROGRAMEM S DOTACÍ IROP

PARDUBICE: 10. 5. od 16.00, Univerzita Pardubice (Studentská 519)

OSTRAVA: 22. 5. od 16:00, Technická univerzita Ostrava (Ludvíka Podéště 1875/17)

OLOMOUC: 23. 5. od 16:00, BEA centrum Olomouc (tř. Kosmonautů 1288/1)

BRNO: 24. 5. od 16:00, Ekonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity (Lipová 507/41a)

Nově aktualizovaná dotace IROP pro bytové domy mimo Prahu přináší daleko více možností. Lze ji využít jak pro bytové domy, které plánují revitalizaci, tak pro ty, které již zateplené jsou. Mimo zateplení fasády a modernizaci lodžií můžete dotaci také využít na úsporné technologie pro vytápění, přípravu teplé vody i výrobu elektrické energie. Přijďte se poradit s odborníky, kteří se podíleli na modernizaci více než 350 bytových domů. Dozvíte se například, jak správně připravit revitalizaci bytového domu, zda se vyplatí z měnit zdroj vytápění nebo jakou dotaci byste pro modernizaci vašeho domu mohli získat.

Semináře jsou pro všechny registrované ZDARMA. Počet účastníků je omezen kapacitou místa pořádání semináře.

Registrovat se můžete na www.AkademieBD.cz nebo na zelené lince 800 821 831.


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ