Semináře pro obyvatele bytových domů míří na východ Čech

Projekt Akademie pro bytové domy odstartoval v roce 2018 další ročník vzdělávacích seminářů. Slíbili jsme, že budeme více pořádat akce i mimo Prahu a jak jsme slíbili, tak konáme. Přijíždíme nyní do Trutnova a Pardubic, kde bychom Vás rádi pozvali na dva naše semináře s atraktivními tématy. Přijďte zdarma získat informace, za které byste jinde museli platit.

Semináře pro obyvatele bytových domů míří na východ Čech

JAK SPRÁVNĚ PŘIPRAVIT A ŘÍDIT ČLENSKOU SCHŮZI V BD

Seminář se uskuteční 22. března 2018 v hotelu Patria (Náchodská 358) v Trutnově od 16.00 h.

Členská schůze je často noční můrou výborů SVJ i Bytových družstev. Je možné se na členskou schůzi či shromáždění delegátů dobře připravit a vyhnout se tak zbytečnému dohadování? Naši přednášející mají zkušenosti a jsou přesvědčení, že ano. Účastníky semináře seznámíme s tím, jak správně a efektivně připravit schůzi nebo shromáždění, s otázkami okolo zastupování a plných mocí a jak zvládnout samotné řízení schůze i jak připravit zápis.

GDPR (OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ) V BYTOVÉM DOMĚ

Seminář se uskuteční 12. dubna 2018 na Univerzitě Pardubice (Studentská 95) od 16.00 h.

V květnu letošního roku vstoupí v platnost nová vyhláška Evropské unie týkající se ochrany osobních údajů. Ta se dotkne i oblasti SVJ a bytových družstev. Stačí totiž, že evidujete osobní údaje jako jsou jména, adresy, e-maily nebo telefonní čísla obyvatel ve vašem domě. Jak být správně připraveni a vyhnout se případným vysokým pokutám? Nepodceňte nové nařízení Evropské unie a přijďte na přednáškový seminář pod vedením zkušených právníků zabývajících se oblastí bytových domů.

MODERNIZACE BYTOVÝCH DOMŮ S DOTACÍ IROP

Seminář se uskuteční 19. dubna 2018 v hotelu Patria (Náchodská 358) v Trutnově od 16.00 h.

Seminář se uskuteční 10. května 2018 na Univerzitě Pardubice (Studentská 95) od 16.00 h.

Nově aktualizovaná dotace IROP pro bytové domy mimo Prahu přináší daleko více možností. Lze ji využít jak pro bytové domy, které plánují revitalizaci, tak pro ty, které již zateplené jsou. Mimo zateplení fasády a modernizaci lodžií můžete dotaci také využít na úsporné technologie pro vytápění, přípravu teplé vody i výrobu elektrické energie. Přijďte se poradit s odborníky, kteří se podíleli na modernizaci více než 350 bytových domů. Dozvíte se například, jak správně připravit revitalizaci bytového domu, zda se vyplatí z měnit zdroj vytápění nebo jakou dotaci byste pro modernizaci vašeho domu mohli získat.

Semináře jsou pro všechny registrované ZDARMA. Počet účastníků je omezen kapacitou místa pořádání semináře.

Registrovat se můžete na www.AkademieBD.cz nebo na zelené lince 800 821 831.


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ

Čisticí rohože usnadní úklid bytových domů

Čisticí rohože usnadní úklid bytových domů

Ve velkých městech nachází svůj domov většina mladých lidí, ale i řada rodin a seniorů v různě velkých bytech v centru, častěji pak v panelácích na okraji. Bytové domy nejsou výjimkou ani v malých městech a na vesnicích. Je jedno, zda lidé byt vlastní, nebo jsou v pronájmu. V domě nejsou sami a se svými sousedy mají společné prostory, o které se musí starat. A tady může někdy nastat kámen úrazu. Jaké existují možnosti úklidu společných prostor?