Setkání s právníkem pro SVJ – odpovědi na konkrétní dotazy. Kapacita omezena

Obyvatelé bytových domů většinou ani netuší, jak často se musí předseda jejich BD nebo SVJ potýkat se zapeklitými záležitostmi ohledně smluv a různých právních problémů. Všichni ale víme, že právní služby nejsou zrovna nejlevnější. Přesto jsme pro vás našli řešení! Dostupnyadvokat.cz. Přijďte se přesvědčit osobně na Odpolední čaj s právníkem, který proběhne již 25. ledna!

Setkání s právníkem pro SVJ – odpovědi na konkrétní dotazy. Kapacita omezena

Kapacita je omezena, a tak si včas zarezervujte místo na naší společné akci Odpolední čaj s právníkem, která proběhne 25. ledna v Cafe Kolíbka v Praze, Řeznická 10. Začneme v 17.00 a celé tři hodiny věnujeme vašim dotazům, na které bude JUDr. Ondřej Preuss, zakladatel Dostupnyadvokat.cz, předem připraven, a dozvíte se tak vše potřebné. **Svou registraci a dotaz na právníka posílejte na náš známý e-mail ** – potvrzení vaší účasti a další informace vám zašleme obratem.

Co je Dostupnyadvokat.cz?

Dostupnyadvokat.cz vás za zlomek obvyklé ceny zbaví vašich problémů – získáte přístup k právníkovi kdykoli a odkudkoli. Již od 400 Kč měsíčně tu pro vás bude právník, který vám pomůže se sepsáním smluv, při řešení právních problémů, ale i v dalších právních záležitostech.

![](/upload/_public/magazine/img/pribeh-FB - zeleny.png)

„Naše nová služba Dostupný právník po celý rok je určena především pro podnikatele, živnostníky nebo společenství vlastníků jednotek a bytová družstva. Právě ti se setkávají s právními nástrahami prakticky denně. Naše právníky mají s novou službou neustále po ruce při řešení problémů nebo jenom pro konzultaci svého postupu,“ vysvětluje zakladatel služby Dostupnyadvokat.cz Ondřej Preuss.

Vybírat můžete ze tří typů variant služby. Kromě konzultací s advokátem navíc získáte vzory smluv, do kterých stačí pouze vyplnit základní údaje. Dostupnyadvokat.cz ručí za jejich bezchybnost a aktuálnost. Klient zároveň dostává slevu 15 % na další služby.

Službu může každý vyzkoušet na týden zdarma bez jakéhokoli závazku.

„Jako člen výboru mám právní odpovědnost. Možnost zkonzultovat důležité kroky s právníkem, navíc za velice příznivou cenu, kterou si v domě obhájím, mi umožní klidně spát,“ pochvaluje si službu předseda SVJ na pražské Letné Jura Bečička.


Mohlo by vás zajímat