Sousedé.cz představují nového partnera - Verlag Dashöfer, nakladatelství, s.r.o. a Kurzy.cz

Opět rozšiřujeme naši spolupráci se zajímavými partnery.

Sousedé.cz představují nového partnera - Verlag Dashöfer, nakladatelství, s.r.o. a Kurzy.cz

Profil firmy Verlag Dashöfer, nakladatelství, s.r.o.

Společnost Verlag Dashöfer, s.r.o. působí v České republice již od roku 1992. Firma patří k předním odborným nakladatelským domům v ČR a její jméno je spojováno s poskytováním kvalitních a aktuálních informací pro širokou odbornou veřejnost.

Verlag Dashöfer, s.r.o. vydává odborné tituly určené jednotlivým profesím zaměřené na praxi z mnoha odborných oblastí (právo a management, daně a účetnictví, mzdy a personalistika, stavebnictví, zdravotnictví, nezisková sféra, města a obce, školství, strojírenství, výroba, BOZP, ekologie, energetika, potravinářství, řízení kvality, doprava a logistika a další).

Nabídka odborných publikací je doplněna o on-line verze některých produktů a o zajímavou a vysoce odborně zaměřenou službu zdarma – emailové noviny z mnoha odborných oblastí.

KURSY.cz

Od roku 2003 organizuje společnost Verlag Dashöfer, nakladatelství, spol. s r.o. též školení a semináře určené pro odbornou veřejnost. Na seminářích poskytují účastníkům aktuální informace odborníci z ministerstev či renomovaní specialisté na určitou oblast. Témata seminářů se přizpůsobují potřebám zákazníků - účastníci jsou připravováni na nejnovější změny v legislativě a zdokonalují se v oblastech, které jim způsobují v praxi problémy.

Kromě seminářů pro veřejnost připravujeme také školení ušitá na míru konkrétní firmě - tzv. IN-HOUSE semináře. Témata IN-HOUSE seminářů nejsou vázána pouze na aktuální komerční nabídku nakladatelství Verlag Dashöfer, vzhledem k šíři zaměření vydávaných titulů i nabízených seminářů připraví oddělení seminářů vzdělávací projekt na jakékoliv klientem zvolené téma.

Našim hlavním cílem je vysoká profesionalita a kvalita poskytovaných služeb ke spokojenosti všech klientů.

Společnost Verlag Dashöfer, nakladatelství, spol. s r. o. získala v roce 2006 certifikát systému managementu kvality podle normy ISO 9001:2000 týkající se její nakladatelské a vydavatelské činnosti. Při recertifikačním auditu v roce 2009 byla platnost certifikátu nejen úspěšně obhájena, ale také dále rozšířena o pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí.

Tyto skutečnosti jsou pro všechny naše zaměstnance závazkem vysoké odpovědnosti za trvalou spokojenost každého zákazníka.


Mohlo by vás zajímat

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov. Konference se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva životního prostředí, ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR a UCEEB ČVUT v Praze.