Sousedé.cz poradí, kde najít nejlepší bydlení

Počet uživatelů portálu Sousedé.cz se každým dnem navyšuje, dnes vás již téměř 45 OOO komunikuje pomocí našeho portálu. Se zvyšujícím se počtem nově vznikajících skupin sousedů, vám chceme stále nabízet něco nového a proto zjara přicházíme s několika novinkami.

Sousedé.cz poradí, kde najít nejlepší bydlení

Registrovaní uživatelé i celé jejich skupiny mají rozmanité požadavky na služby, které by měl portál nabízet. My se na tyto požadavky snažíme reagovat a rozšiřujeme komunitní portál do dalších směrů. Od 1. dubna proto Sousedé.cz spustí nový realitní web, jenž nabídne více než 70 000 nemovitostí z celé České republiky. Realit se na českém trhu nabízí mnoho, náš web bude ovšem výjimečný tím, že zároveň poskytne uživatelské hodnocení lokalit přímo od lidí, kteří tam žijí. Sousedé. cz, jako jediný portál českého online prostoru totiž umožní svým uživatelům online hodnocení okolí nabízených lokalit. Tzv. Index sousedské spokojenosti napoví, jaká je v místě občanská vybavenost, jak se lidé cítí v dané lokalitě a zda jsou v ní spokojeni. Index vychází z hodnocení registrovaných uživatelů portálu Sousedé.cz, kteří odpovídají na jednoduché anketní otázky a ze statistických dat k dané lokalitě.

Vybere-li si zájemce z více než 70 000 nabídek vhodnou nemovitost, může si následně prostřednictvím hypoteční kalkulačky rovnou spočítat vlastní možnosti financování. Nový realitní web bude fungovat jako součást komunitního portálu Sousedé.cz a jeho registrovaným uživatelům se nedlouho po spuštění bude přednostně zobrazovat nabídka nemovitostí v jejich okolí.

Průzkumy ukazují, že se neradi stěhujeme do neznámého prostředí a raději zůstáváme v blízkosti míst, kde jsme vyrostli nebo kde žije naše rodina, známí. Tím, že vám portál Sousedé.cz nabídne nemovitost v blízkosti vašeho okolí tak můžete získat rychlou informaci o tom, co se kde prodává a sehnat tak byt či dům pro své děti nebo vnoučata.

Výjimky ovšem také existují a tvoří je zejména mladí lidé, kteří odchází studovat do velkých měst a nakonec se v nich usadí. I pro ně bude realitní web přínosem – nabídne jim podnájmy, včetně hodnocení lokalit, jež se u neznámého města jistě hodí. Touto novinkou tak rozšiřujeme zaměření našeho komunitního portálu o další užitečnou sekci, která je s bydlením a sousedství spojená – realitní portál postavený na širokém výběru nemovitostí s posouzením ceny a kvality lokalit, ve kterých se nachází.

Portál Sousedé.cz nemá být pouze o správě nemovitostí nebo nově o jejich prodeji, pronájmu či koupi. Má být o sousedství. O tom, že své okolí a životní prostředí si vytváříme sami. Má být také o sousedech samotných a tímto směrem se teď bude ubírat další nový rozvoj portálu. Máte se tedy již brzy na co těšit.

Doplnění článku: Nový realitní portál již naleznete online na


Mohlo by vás zajímat

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov. Konference se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva životního prostředí, ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR a UCEEB ČVUT v Praze.