Soutěž o nejkrásnějšího vánočního mazlíčka

24. prosinec se blíží. Obchody jsou již vyzdobené vánočně, lidé nakupují dárky, připravují adventní věnce, aby si vyzdobili domácnosti. Nezapomeňte na své domácí mazlíčky! Nazdobte je taky, pošlete nám jejich fotku a zúčastněte se tak naší vánoční foto soutěže o ceny.

Soutěž o nejkrásnějšího vánočního mazlíčka

Po velkém úspěchu v loňském roce znovu spouštíme vánoční foto soutěž o nejkrásnějšího vánočního mazlíčka. Ozdobit můžete svoje domácí mazlíčky, nebo klidně ty sousedovy, pokud doma žádné nemáte :)

Co můžete vyhrát?

Hrajeme o hodnotné ceny od našeho partnera Reedog, který do soutěže věnoval 5XL pelíšek, kukaň (velikost M) pro psa a průchozí dvířka vhodná pro kočky a malé psy.

Kdo se do soutěže může zapojit?

Každý, kdo vánočně nazdobí svého domácího mazlíčka a zašle nám jeho fotografii emailem na

Vyhlášení a pravidla soutěže Nejkrásnější vánoční mazlíček 2017:

Pořadatelem soutěže je portál Sousedé.cz. s. r. o.

V období od 16. 11. 2017 do 10. 12. 2017 mají soutěžící možnost průběžně zasílat fotografie svých/sousedových mazlíčků. Ukončení přijímání soutěžních fotografií je 10. 12. 2017 v 22:00 hod. Po tomto termínu již nebudou snímky do soutěže zařazeny. Počet snímků od jednoho soutěžícího je omezen na max. 1 snímek.

Soutěžní fotografie budou přijímány na e-mailové adrese .

Fotografie, které budou splňovat všechny podmínky soutěže, budou zařazeny do hlasování o nejkrásnějšího vánočního mazlíčka. Hlasování bude probíhat formou like na našich Facebook stránkách v období od 11. 12. 2017 do 17. 12. 2017 do 22 hodin.

Ohodnoceny budou tři fotografie s největším počet like získaným k 17. 12. 2017 ve 22:00 hodin.

Ceny pro výherce:

1. místo v soutěži = pelíšek pro psa, velikost 5XL

2. místo v soutěži = kukaň pro psa, velikost M

3. místo v soutěži = průchozí dvířka pro kočky a malé psy

Soutěžní téma a podmínky soutěže:

Tématem soutěže je „Nejkrásnější mazlíček s vánoční tématikou v bytovém/panelovém domě“.

Ve fotografii nesmí být obsažen text anebo vodoznak.

Požadovaný formát snímku je JPG anebo PNG. Velikost fotografie nesmí být větší než 5 MB.

Účastník souhlasí s tím, aby zaslané snímky v rámci soutěže byly použity pořadatelem soutěže pro komerční účely, a to publikováním v online magazínu a jiných médiích, na reklamních plochách, popř. v elektronické formě, a to bez nároku na honorář.

Zasláním fotografie do soutěže účastník schvaluje, že je tento oprávněn s fotografií nakládat, zejména že je autorem fotografie. V opačném případě může být taková fotografie vyřazena, smazána a účastník může být bez náhrady vyřazen ze soutěže.

Účastník bere na vědomí, že zasláním fotografie do soutěže na sebe přebírá odpovědnost za škodu, která může vzniknout pořadateli nebo třetím osobám v důsledku nedostatečného oprávnění účastníka disponovat fotografií či právy k ní.


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.