Soutěž pro BD/SVJ a lidi, kteří bydlí v paneláku!

Pojďte si s námi zasoutěžit a vyhrát něco pro sebe, nebo dokonce pro celý dům! Pravidla jsou jednoduchá, šance na výhru vysoká! V naší jarní soutěži bude oceněno 30 výherců, kterým rozdáme spoustu hodnotných cen!

Soutěž pro BD/SVJ a lidi, kteří bydlí v paneláku!

Soutěž pořádá portál Sousedé.cz, který se specializuje na všechny obyvatele bytových a panelových domů a vedení BD/SVJ. Jedná se o jedinou sociální síť, která pomáhá lidem kvalitně bydlet a žít. Mimo bezplatného nástroje pro správu bytů nabízí také jednu z nejširších nabídek realit, a to včetně unikátního hodnocení lokality, kde se nabízená nemovitost nachází. Nyní pro vás připravil jarní soutěž, která potrvá v období 15. 5. – 15. 6. 2017, a v níž budete moci vyhrát opravdu zajímavé a hodnotné ceny.

Pravidla jsou velice jednoduchá, odpovězte na tři snadné otázky z dotazníku a tipněte si, kolik SVJ bude na konci června využívat portál Sousedé.cz? 30 tipujících, kteří budou svým tipem nejblíže, získá hodnotné ceny.

A co vlastně můžete vyhrát?

Od odborných společností můžete mimo jiné získat podrobnou inspekci bytového domu, rádiové odečty tepla a vody, servis výtahu nebo jeho revize.

Běžného majitele bytové jednotky pak potěší roční předplatné časopisu Panel Plus nebo třeba kamenný koberec v hodnotě 15.000 Kč.

Hlavní partner soutěže, společnost Nemoinspekt, věnovala ceny v hodnotě desítek tisíc korun. Společnost Nemoinspekt se zabývá zejména inspekcemi nemovitostí (tj. odborným prověřením technického stavu) a komplexním poradenstvím pro SVJ a družstva. Další ceny přidala firma ista Česká republika s.r.o., přední světová společnost poskytující služby v oblasti řízení energií pro zvyšování energetické efektivity budov. Výtahy Praha ČR s.r.o., specialisté na dodávky a servis výtahů a eskalátorů v Praze a Středočeském kraji. Do soutěže vložila další ceny i firma Moje-schody.cz, odborníci řešící starosti s kluznými plochami, rozbitými schody, kamennými koberci a vším, co se týká úprav podlah, které kloužou.

Časopis Panel Plus, který se věnuje aktuálním trendům v bydlení, rekonstrukcím panelových bytů a zařizování interiérů a poskytuje BD a SVJ cenné rady a informace o financování revitalizací a výběru kvalitních dodavatelů, dodal předplatné svého časopisu na celý rok.

Zapojte se do soutěže také, šance na výhru je veliká!

Navštivte stránky www.sousede.cz/_soutez a vyhrajte něco pro sebe, svůj dům, své přátele.

Partneři soutěže:


Mohlo by vás zajímat