Stanete se naším redaktorem nebo redaktorkou?

U Sousedů máme dvě hlavní redaktorky – Janu a Danu. Píšou články do magazínu, připravují newslettery a mailingy, dávají posty na Facebook a odpovídají uživatelům na komentáře. A kromě toho se chystají na životní změny. Janě se brzy narodí miminko. Dana pojede studovat do Paříže. A proto do redakce hledáme nové posily.

Stanete se naším redaktorem nebo redaktorkou?

Jak ideální redaktor/ka pro Sousedé.cz vypadá?

Má pozitivní náhled na život. Účastní se sousedského života a ví, o čem sousedské vztahy jsou. Bydlí v paneláku nebo bytovce, kde se potkává se se zkratkami typu SVJ nebo BD a pojmy jako výbor, předseda nebo shromáždění. Kamarádí se s počítačem a na Internetu se občas podívá na Facebook, Sousedé.cz nebo jiné zajímavé weby, které se zabývají komunitami, sousedstvím, bydlením a realitami. Píše výborně česky. A hlavně píše rád/a.

Co činnost v redakci Sousedé.cz obnáší?

Je to práce buď pro jednoho na full-time, nebo pro dva, kteří si práci rozdělí. Redaktor/ka vymýšlí a spravuje redakční plán – hledá a vymýšlí témata článků, o kterých bude psát. Píše čtyři články do magazínu týdně. A vybírá k nim hezké ilustrační obrázky. Vymýšlí vtipné náměty pro náš komiks. Koriguje články, které napíšou kolegové, a PR články obchodních partnerů. Publikuje články na web magazínu. Čte si komentáře čtenářů a odpovídá na ně. Propaguje články a dává odkazy na zajímavé odkazy na Facebook, kde i zodpovídá dotazy uživatelů. Píše newslettery Mezi námi sousedy (jednou za 14 dní) a informační texty, které se zobrazují na ostatních webech. Sedí s námi v kanceláři na Jindřišské v centru Prahy nebo pracuje z domova.

Je to práce pro Vás?

Koukněte na magazin.sousede.cz a ozvěte se mi prosím na e-mail .

Martin Pösinger, jednatel SousedeCZ s.r.o.


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Webinář: Účetní závěrka v SVJ prakticky

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.