VELETRH TENDENCE V NOVÉM KABÁTĚ

V termínu od 13. - 16. 9. 2012 se bude konat již 17. ročník veletrhu TENDENCE, který se nově profiluje jako jediný specializovaný veletrh v ČR se zaměřením pouze na obory: stolování, dekorace, bytové doplňky, bytový textil a dárky.

VELETRH TENDENCE V NOVÉM KABÁTĚ

Tento úzce profilovaný veletrh je nově umístěn do Průmyslového paláce, který jistě pozdvihne samotnou úroveň veletrhu, je určen především pro obchodníky a odborníky z výše uvedených oborů. Součástí veletrhu bude v levém křídle prezentace Thajského království pod názvem THAILAND SHOW 2012 – „Lifestyle & Design „. Prezentace“ moderního Thajska jak ho neznáte“, bude spojena s bohatým doprovodným programem např. ukázka thajských tanců, ochutnávka thajských jídel, ukázky masáží a v neposlední řadě se představí cca 60 firem s lifestylovými a designovými produkty z oborů stolování, dekorací, bytového textilu a dárků. Nebudou také chybět partneři: jako jsou např. Thajské aerolinky, thajské turistické centrum a další.

Letos poprvé se bude ve spolupráci s časopisem PROFI FLORISTA konat 1. ročník floristické soutěže pod názvem ROSA PRAGENSIS, která díky jednotlivým kategoriím, přiblíží návštěvníkům vazby svatebních kytic, květinové aranžmá svatebního stolu, nebo právě ve spojení s prezentací Thajského království květinové dekorace thajských orchidejí.

TENDENCE bud opět zajímavá a bohatě zastoupena prestižními firmami jako jsou např.: Cedr Group, Jannai, s dekoracemi se představí: Bella Rose, Demdaco, Ego Dekor, BKS Dekor, Amadea, DAKLS, Kolouch Import, Krásné věci, dekorativní svíčky budou prezentovat firmy: Aktual, Z-trade, Bellecandles, Lima plus, bytový textil najdete u firem: BO-MA trading, Etex hořice, ZDEKOR, Svitap a dalších. Interiérové krby představí firmy: Morso, Scandique a Biokamín. Ze sortimentu osvětlení upozorníme na společnosti: SELENE – ARTEMIDE, Orion Svítidla, Alhambra aj.

Obsazen bude i Křižíkův pavilon E, kde se ve stejném termínu představí unikátní specializovaný 1. ročník veletrhu vybavení ložnic a zdravého spánku MODERNÍ LOŽNICE. Cílem tohoto projektu bude představit to nejzajímavější z oboru ložnic. V rámci doprovodného programu se dozvíte více o učení feng-shui a podíváte se, jak má vypadat ložnice podle pravidel feng-shui. K dispozici budou lektoři z ČESKÉ ŠKOLY FENG-SHUI. Připravena je i soutěž top design o nejzajímavější postel.

V rámci veletrhu MODERNÍ LOŽNICE se představí např. společnost HANY, která nabízí postele a ložnice značek JITONA, JELÍNEK, matrace GUMOTEX, sedací soupravy BÖHM a další. Nábytek pro zdravé spaní představí společnosti: POLSTRIN DESIGN, ROTHWELL INTERNATIONAL, DOMESTAV, IRON-ART, GLOBAL-INTERIO, MEDIA STROM, VIOLA, JAWA, VŠ postele a další. Z oblasti ložního prádla a bytového textilu upozorníme především na společnosti STELLA ATELIERS, ASHARIA, www.designovepolstare.cz**,** in.concepto atd.

Souběh interiérových veletrhů doplní ještě veletrh BONEXPO – 3. ročník veletrhu dárkových a reklamních předmětů, který bude umístěn v Křižíkově pavilonu D. I zde můžeme jmenovat některé vystavovatele: společnost ADK představí především koženou galanterii, dále www.uzasnedarky.cz**,** AZ Products, Ivo Maryška – Slaměnka nabízející dárky a dekorace, NAMALOVANÝ – SVĚT.cz představí ručně vyráběné dekorační předměty, Bijou D, Martin Svoboda/vkamenech.cz, Soly Europe a mnoho dalších.

Zveme Vás k návštěvě veletrhů TENDENCE, MODERNÍ LOŽNICE, BONEXPO a SVĚTLO A DESIGN v termínu 13. – 16. 9. 2012 na Výstaviště Praha Holešovice!

www.tendence.eu


Mohlo by vás zajímat

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Popularita home office neboli práce na dálku rok od roku roste. Z průzkumu Hospodářské komory ČR, který proběhl v minulém roce, ostatně vyplynulo, že home office alespoň několik dnů v měsíci umožňuje 93 % zaměstnavatelů. Jaký vliv má home office na sousedské a rodinné vztahy a jak na problematiku práce z domova nahlíží zákon?