Valentýn

Již za pouhé dva dny se slaví Valentýn. I přes to, že pro nás v redakci je svátkem zamilovaných spíše první květen, kdy všechno kvete, sluníčko svítí a teploty lákají k romantickým procházkám, je valentýnský den ideální příležitostí, jak dát najevo svým sousedům, že je máte rádi.

Valentýn

Těch možností jak vyjádřit vaši sousedskou lásku je mnoho. Můžete například dát na vchodové dveře petlici a zavřít ji visacím zámkem, jako symbol pevného svazku s vašimi sousedy. Je velmi pravděpodobné, že budou trochu brblat, protože klíč od zámku máte vy a oni se nedokáží dostat ven ani dovnitř. V ten okamžik je důležité začít rozdávat dort ve tvaru srdce. Doporučujeme udělat dorty dva a na každé straně dveří mít jeden. Při tomto gestu musí roztát úplně každý a vy získáte cenné body do žebříčku sousedské oblíbenosti.

Dalším způsobem jak projevit lásku svým sousedům, je vyzdobit chodby světelnými srdíčky, rozkošnými amorky a posypat chodby lístky růží. Při tomto řešení možná narazíte na nevděk ze stran uklízecí čety vašeho domu. Proto doporučujeme mít přichystánu bonboniéru ve tvaru srdce.

Vyjádřit lásku sousedům můžete také za pomocí večeře v kočárkárně, při svíčkách za doprovodu smyčcového kvarteta a harfistky. Tento způsob je jedním z nejnáročnějších, protože vyžaduje velké organizační schopnosti. Nicméně dojem na sousedy určitě udělá.

Pokud se necítíte na žádné monstrózní akce, stačí jen vystříhat z červeného papíru srdce, do nich vepsat „Mám tě rád milý sousede“ a každému jednu takovouto valentýnku vložit do schránky.


Mohlo by vás zajímat

Rekonstrukce domova a úžasné možnosti moderního osvětlení

Rekonstrukce domova a úžasné možnosti moderního osvětlení

Rekonstrukce domu či bytu bývá náročným projektem, který může dramaticky změnit atmosféru a funkčnost vašeho životního prostoru. Jedním z důležitých požadavků při plánování rekonstrukce bývá i celková změna osvětlení, která zvýrazní architektonické prvky, vylepší náladu a zvýší efektivitu prostoru.

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Kuchyně je srdcem každého domova. Je to místo, kde se rodina setkává u jednoho stolu, kde se vaří a sdílí společné okamžiky. Proto není divu, že rekonstrukce kuchyně je jedním z nejoblíbenějších projektů, jak povýšit interiér na další úroveň. Ale jak na to? V tomto článku se podíváme na praktické tipy a nápady, které pomohou proměnit kuchyni v místo, které vás bude inspirativně doprovázet společnými momenty s vašimi nejbližšími.