Vodoměry a měřiče tepla - Renova,s.r.o.

Díky šedesátileté tradici vám můžeme nabídnout své zkušenosti a služby v oblasti měření odběru vody a tepla do Vašich domácností.

Vodoměry a měřiče tepla - Renova,s.r.o.

Jsme autorizované metrologické středisko na vodoměry a měřiče tepla. Jsme připraveni poskytovat Vám komplexní poradenské a servisní služby při opravách, ověřování či cejchování, kalibraci a dodávkách nových vodoměrů a měřičů tepla.

Vodoměry a měřiče tepla pro společné domy

Našima rukama projde ročně více než dvě stě tisíc vodoměrů a měřičů tepla. Můžete u nás také zakoupit vodoměry i měřiče tepla zcela nové. Zabýváme se nejen opravami vodoměrů a metrologií, prodejem měřidel průtoku a tepla, ale také poradenskou, projektovou a montážní činností. Vodoměry a měřiče tepla vám dodáme a nainstalujeme po celé ČR. Věříme, že vás přesvědčí kvalita a preciznost naší práce i naše reference.

  • služba svozu a odvozu vodoměrů a měřičů tepla
    - výměnný fond při opravě
  • poradenství v oblasti legislativy a měření odebraného tepla nebo vody
    - kalibrace měřidel,
    - výkup použitých měřidel
    - ekologická likvidace vyřazených kusů

Výhody jak pro jednotlivce tak i pro SVJ, SBD bytová družstva, vodárny i teplárny

Měřiče tepla a vodoměry s výhodou

Renova Vodoměry - KONTAKTY

RENOVA, s. r. o
Vodárenská 380 517 01 Solnice
volejte Po – Pá 7:00 – 16:00 hod.
tel.: +(420) 494 596 253
fax: +(420) 491 512 630
www.vodomery.cz
e-mail: renova@vodomery.cz


Mohlo by vás zajímat

Darování nemovitosti mezi manželi

Darování nemovitosti mezi manželi

Co mám dělat, když chci manželce věnovat nemovitost, ale máme společné jmění manželů (SJM)? Dá se převod nemovitosti rozdělit mezi manžela a děti? A co když mi chtějí rodiče darovat byt tak, aby patřil jen mně? V tomto článku odpovídáme na nejčastější dotazy, které v Dostupném advokátovi řešíme při darování nemovitosti v manželství.

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Máte ve vašem domě nainstalovaný již mnoho let starý zamykací systém? Pak je načase zamyslet se nad jeho výměnou. I když je váš současný zámkový systém nadále funkční, jeho včasná výměna je investicí do výrazného zvýšení bezpečnosti všech obyvatel domu, jejich majetku i majetku a vybavení ve společných prostorách.

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Pěkná moderní domácnost, která vás energeticky nezruinuje – to je přání snad každého investora. Situace kolem elektřiny a plynu, nejisté výše splátek za hypoteční úvěry a zdražování neustále zvyšují nároky na hospodárný provoz budoucího obydlí. Naštěstí vám návrhy domů ve 3D pomohou najít praktická technická řešení. Také díky nim předejdete problémům, které mohou stavbu nečekaně prodražit. Proto nešetřete na plánování, ale naopak do něj investujte.