Vše pro stavbu a interiér najdete na březnovém souboru veletrhů

Na největším jarním souboru veletrhů bydlení, designu a zahrad se představí stovky českých i zahraničních společností. Veletrhy se uskuteční od čtvrtka 23. března do neděle 26. března v letňanském areálu PVA Expo Praha. I letos bude možné navštívit FOR HABITAT, FOR GARDEN, FOR FURNITURE, DESIGN SHAKER, BYDLENÍ, nové projekty, a poprvé také SVĚTLO V ARCHITEKTUŘE.

Vše pro stavbu a interiér najdete na březnovém souboru veletrhů

Společnosti z oblasti stavby, renovací a rekonstrukcí se už po čtyřiadvacáté představí na veletrhu FOR HABITAT, který tradičně odstartuje jarní veletržní sezónu bydlení. Vystavovatelé poradí s pevnými částmi interiéru, jako jsou podlahy, schodiště, okna, interiérové i vchodové dveře do bytu a mnoho dalšího.

Návštěvníci FOR FURNITURE se mohou těšit na klasický, moderní, stylový i designový nábytek, renomovaná designová studia a designéry, ale také mladé umělce a ukázky zajímavých interiérů. Na FOR FURNITURE se prezentují společnosti, které nabízejí něco víc, než co najdou lidé v běžných obchodních domech. Výrobky od českých truhlářů a čalouníků jsou mnohdy výrazně kvalitnější a designově propracovanější. Navíc jsou vyvíjeny pro české spotřebitele s přihlédnutím na tuzemské požadavky a nepodléhají globálnímu konceptu unifikovaného vkusu. Díky značce Česká kvalita – Nábytek, kterou uděluje a spravuje Asociace českých nábytkářů, si mohou být nakupující jisti, že nábytek vyrábí firma s nadstandardním přístupem ke kvalitě a k péči o zákazníka. Česká kvalita – Nábytek je značka, která se vztahuje na jednotlivé kusy nábytku a výrobkové řady nábytku po zhodnocení kvality a náročných testech. Hodnocení provádí třetí osoba, jakou je soudní znalec, certifikovaná zkušebna nebo hodnotitelská komise jmenovaná představenstvem Asociace českých nábytkářů. Vždy je ovšem kvalita prověřována třetí nezávislou osobou.

Již pošesté bude nedílnou součástí tohoto veletrhu i výběrová přehlídka interiérového designu DESIGN SHAKER. V rámci doprovodného programu se představí projekt SCÉNA, INSPIRACE & TRENDY 2017, kde budou k vidění čtyři interiérové styly světových trendů bydlení pro rok 2017. Lidé si budou moci prohlédnout styl pastelových a jemných tónů, interiér plný přírodních materiálů, jako je dřevo, kámen či vlna, kombinaci nového a starého designu, nebo kombinaci světlých a neutrálních barev s těmi výraznými. V DESIGN GALLERY proběhne výstava vybraných designových solitérů a vítězů soutěže Nábytek roku 2017.

Letos poprvé se v Letňanech uskuteční pátý ročník specializované výstavy SVĚTLO V ARCHITEKTUŘE. Výstava je určena především lidem z oboru, tedy architektům, projektantům, stavebním inženýrům. Nejen pro ně jsou připravené expozice specializovaných firem, ukázky studentských prací i speciální program.

Na veletrhu FOR GARDEN se budou moci lidé inspirovat zahradní architekturou, zahradními stavbami, vybavením zahrady, zahradním nábytkem, technikou a nářadím, zelení a dalšími zajímavostmi.

Pro ty, kteří se chtějí rovnou stěhovat, je připravena výstava BYDLENÍ, nové projekty, kde se představí renomovaní pražští a středočeští developeři.


Mohlo by vás zajímat

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Když jsme mladí a zdraví a nastěhujeme se do krásného bytu ve třetím patře bez výtahu, nenapadne nás, že jednou může nastat situace, kdy se ocitneme v pasti, odříznuti od zbytku světa. Schody se stávají nečekaným problémem.

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Máte platnou smlouvu na pojištění nemovitosti? Děláte jistě dobře, protože případné škody pro vás mohou být likvidační. Jako klíčové se ale ukazuje, abyste tuto smlouvu dostatečně často aktualizovali a uváděli co nejpřesnější hodnotu pojišťované nemovitosti. Jen tak se vyhnete nepříjemnému zklamání při likvidaci škody.