Vyhlášení výherců soutěže Nejkrásnější vánoční mazlíček 2017 je tu!

Štědrý večer už skoro klepe na dveře a dárky na poslední chvíli už se třesou v obchodech. Na tři majitele domácích mazlíčků čeká milé překvapení v podobě hodnotných cen.

Vyhlášení výherců soutěže Nejkrásnější vánoční mazlíček 2017 je tu!

Do soutěže přišlo celkem 12 fotografií rozkošných vánočních mazlíčků. Ty, které splňovaly podmínky, jsme dne 11. 12. 2017 umístili na naše Facebook stránky a spustili jsme tak hlasování o Nejkrásnějšího vánočního mazlíčka 2017.

S napětím jsme poté sledovali, který mazlíček pro vás bude ten nejkrásnější a získá tak nejvyšší počet like.

Soutěžili jste s námi? Pak jistě napnutě očekáváte, kdo že v naší foto soutěži vyhrál. Už vás nebudeme déle napínat.

![](/upload/_public/magazine/img/Mazlíčci od Jany.jpg)

1. místo v soutěži vyhráli mazlíčci od paní Jany s počtem 383 like a můžou se tak těšit na pelíšek pro psa, velikost 5XL

![](/upload/_public/magazine/img/Mazlíček od Tomáše.jpg)

2. místo v soutěži vybojoval mazlíček od pana Tomáše s počtem 321 like a může se tak těšit na kukaň pro psa, velikost M

![](/upload/_public/magazine/img/Duke od Magdy.JPG)

3. místo v soutěži obsadil mazlíček Duke od paní Magdy s počtem 92 like a může se tak těšit na průchozí dvířka pro kočky a malé psy

Všem výhercům jménem Sousedé.cz gratulujeme a doufáme v radost z výhry! Děkujeme firmě Elektro-obojky.cz, která věnovala do soutěže krásné ceny. Těm, kdo nevyhráli, přejeme mnoho úspěchů v dalších soutěžích, na které se můžete v dohledné době těšit.


Mohlo by vás zajímat

7 tipů, jak zařídit malý byt

7 tipů, jak zařídit malý byt

Vybavit dobře a pohodlně malý byt nebo garsonku je výzva! Ale také skvělá příležitost pro kreativitu a inovace. V tomto článku vám představíme sedm svěžích a originálních tipů, jak proměnit váš malý byt v útulný a stylový domov.

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Před samotným malováním nepodceňte přípravu podkladu. Pokud si chcete usnadnit práci, ušetřit čas a nervy, použijte nejdříve penetrační nátěr, který připraví zeď na poslední vrstvu – výmalbu.