Vyhlášení výsledků soutěže o Nejvtipnější komiks 2017

Seminář o problematice GDPR v SVJ se blíží a je již kapacitně plně obsazen. Radost však uděláme ještě jednomu účastníkovi, který vyhrál hlavní cenu v naší soutěži! Ostatní si musí počkat na další termín, který již brzy zveřejníme.

Vyhlášení výsledků soutěže o Nejvtipnější komiks 2017

Ve dnech 28. 2. – 13. 3. byla na našem Facebook profilu spuštěna soutěž, ve které jste měli hlasovat o Nejvtipnější komiks 2017. Hlasování probíhalo lajknutím komiksu a zároveň jeho sdílením.

Nejvíce lajků od vás získal tento komiks

![](/upload/_public/magazine/img/výherní komiks.png)

A kdo vyhrál ze soutěžících?

Hlavní cenu, volnou vstupenku a hrnek s potiskem komiksu, získává pan Petr K.

Dále prosíme, aby nás kontaktovali níže uvedení účastníci soutěže:

Lucie Karpíšková,

Lukáš Voves,

Zdeněk Varhaník,

Pán Rostlin,

Vanda Malinovská.

Facebook bohužel z důvodu nastavení soukromí nezobrazil u těchto účastníků prokazatelné sdílení komiksu. Kontaktujte nás nejlépe soukromou zprávou na Facebook, nebo e-mailem na , abychom mohli potvrdit sdílení a předat hrnek s komiksem.

Výhercům gratulujeme!


Mohlo by vás zajímat

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Před samotným malováním nepodceňte přípravu podkladu. Pokud si chcete usnadnit práci, ušetřit čas a nervy, použijte nejdříve penetrační nátěr, který připraví zeď na poslední vrstvu – výmalbu.

Darování nemovitosti mezi manželi

Darování nemovitosti mezi manželi

Co mám dělat, když chci manželce věnovat nemovitost, ale máme společné jmění manželů (SJM)? Dá se převod nemovitosti rozdělit mezi manžela a děti? A co když mi chtějí rodiče darovat byt tak, aby patřil jen mně? V tomto článku odpovídáme na nejčastější dotazy, které v Dostupném advokátovi řešíme při darování nemovitosti v manželství.