Vyhodnocení Vánoční foto soutěže

Před pár dny skončila naše Vánoční foto soutěž 2018 a známe tři výherce!

Vyhodnocení Vánoční foto soutěže

Sešla se nám celá řada fotografií a účast v soutěži byla opravu hojná. Je vidět, že na tradice a Vánoční zvyklosti držíme opravdu hodně, a to je dobře. Mnohé příspěvky byly obrázky drobností, svícínků, ozdobených chvojek či naaranžovaného jmelí.

Výsledky

1. místo: paní Heinrichová (poukaz v hodnotě 1 500 Kč)

2. místo: paní Poslušná (poukaz v hodnotě 1 000 Kč)

3. místo: paní Čížkovská (poukaz v hodnotě 500 Kč)

Ocenili jsme krásný obrázek společného zdobení stromečku manželským párem v seniorském věku – vždyť Vánoce jsou zejména o rodinném kruhu, soudržnosti, pochopení a společných chvílích pohody.

Další oceněný snímek je naopak exteriérová výzdoba rodinného domku, která vynikne zvláště po setmění – které je v zimním období delší.

Třetím oceněným výhercem je krásně provedené aranžmá i se stromečky a sněhuláky, které nás okouzlilo.

Všem výhercům blahopřejeme a ještě připojujeme pár dalších ukázek ze zaslaných fotografií.


Mohlo by vás zajímat

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Vyměňte zamykací systém za nový a bezpečnější

Máte ve vašem domě nainstalovaný již mnoho let starý zamykací systém? Pak je načase zamyslet se nad jeho výměnou. I když je váš současný zámkový systém nadále funkční, jeho včasná výměna je investicí do výrazného zvýšení bezpečnosti všech obyvatel domu, jejich majetku i majetku a vybavení ve společných prostorách.

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Návrhy domů - jak vám zlevní bydlení

Pěkná moderní domácnost, která vás energeticky nezruinuje – to je přání snad každého investora. Situace kolem elektřiny a plynu, nejisté výše splátek za hypoteční úvěry a zdražování neustále zvyšují nároky na hospodárný provoz budoucího obydlí. Naštěstí vám návrhy domů ve 3D pomohou najít praktická technická řešení. Také díky nim předejdete problémům, které mohou stavbu nečekaně prodražit. Proto nešetřete na plánování, ale naopak do něj investujte.

Venkovní terasa, tipy a triky

Venkovní terasa, tipy a triky

Plánujete nebo máte venkovní terasu? Co by na ní nemělo chybět? Venkovní terasa je ideálním místem pro odpočinek, relaxaci a setkávání s rodinou a přáteli. Je to prostor, kde si můžete vychutnat příjemné počasí a přitom zůstat v pohodlí svého domova. Vytvořte si dokonalou venkovní terasu, která bude sloužit jako oáza klidu a pohody pod širým nebem.