Zajímavé loftové bydlení

Bytový projekt, který vám zde představíme je v Karlíně, na místě původní městké sýpky z 19. století.

Zajímavé loftové bydlení

Rezidenční projekt Byty Šaldova Karlín/Cornlofts, kopírující Šaldovu ulici v Praze 8, nabízí moderní bydlení v originálním, architektonicky působivém projektu.

Byty Šaldova stojí na místě původní městské sýpky z 60. let 19. století. Díky citlivé rekonstrukci existujících objektů v kombinaci s novostavbou od vídeňských architektů Baumschlager-Eberle vznikl v pražském Karlíně jedinečný koncept moderního loftového bydlení, který si nachází své příznivce jak mezi stoupenci industriálního ducha, tak mezi těmi, kteří preferují výhody moderního městského bydlení.

Rekonstruovaná historická budova nabízí dvou- až třípatrové byty převážně loftového charakteru. Tento objekt je rozdělen do čtyř bloků se samostatnými vchody. Druhá budova je novostavbou se třemi vchody. Byty v této části projektu jsou vždy jednopatrové, bytové jednotky v nejvyšších podlažích mají soukromé terasy na střeše objektu.

Pro zájemce o prohlídku Byty Šaldova Karlín/Cornlofts je připraven vzorový byt.

Ve vnitrobloku mezi budovami vznikla půvabná soukromá zahrada určená pouze rezidentům. Pro všechny majitele bytů je připraveno podzemní parkování se sklepními prostory u každého parkovacího stání. O bezpečnost se stará 24hodinová ostraha a kamerový systém. Vjezd do garáží je zajištěn dálkovým ovládáním.

Předností lokality, v níž se rezidenční projekt Byty Šaldova Karlín/Cornlofts nachází, je výborná dopravní dostupnost do centra města (stanice tramvají i metra je pouhých pár minut chůze) i občanská vybavenost (školy, školky, divadla, hřiště, parky, sportovní zařízení, malé obchody i supermarkety, nákupní centrum Palladium či Harfa.)


Mohlo by vás zajímat

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Apostille a superlegalizace: Klíčové procesy pro mezinárodní kupce nemovitostí

Pokud plánujete nákup nemovitosti v zahraničí, čeká vás podobně jako v případě pořízení nemovitosti u nás proces složený z několika kroků. U koupě domu či bytu v zahraničí musíte ale navíc počítat s překladem a ověřením pravosti důležitých listin, přičemž může být potřebný soudní překlad, apostila nebo superlegalizace. Co si pod těmito pojmy představit?

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Home office a jeho dopad na sousedské vztahy

Popularita home office neboli práce na dálku rok od roku roste. Z průzkumu Hospodářské komory ČR, který proběhl v minulém roce, ostatně vyplynulo, že home office alespoň několik dnů v měsíci umožňuje 93 % zaměstnavatelů. Jaký vliv má home office na sousedské a rodinné vztahy a jak na problematiku práce z domova nahlíží zákon?