Zasoutěžte si se Sousedy již po druhé

I tento měsíc jsme si pro vás připravili soutěž o krásné ceny, které se hodí do každé domácnosti. Cen je dohromady deset a může vyhrát opravdu každý. Stačí si tipnout, kolik uživatelů bude na portálu Sousedé.cz v polovině května a nejbližší tip vyhrává. Soutěž probíhá od 25. dubna do 16. května 2016.

Zasoutěžte si se Sousedy již po druhé

A na jaké výhry se můžete těšit? První cena je krásný kávovar Tchibo Cafissimo Classic, který ocení milovníci kávy. Kávovar má kromě okouzlujícího vzhledu také řadu kvalitních funkcí. Kávovar nabízí spařování kávy třemi různými způsoby a tlaky pro výrobu dokonalého espressa, caffè crema a překapávané kávy. Ve výbavě je samozřejmě i napěňovací tryska pro rychlou přípravu kávových specialit, jako je kapučíno a kafe latte. O údržbu a čistotu se stará odnímatelná odkapávací miska s plovákem.

CHCI SOUTĚŽIT

Druhou cenou je domácí pekárna Concept, ve které si můžete upéct chleba přes noc, pomocí funkce odloženého startu této domácí pekárny. Pekárna vyniká i speciálním funkcí na přípravu bezlepkového chleba, marmelád a těsta na nudle a těstoviny.

Třetí až pátá cena je meteostanice značky Emos, díky které vás už nikdy nepřekvapí ranní mrazík. A šestou až desátou cenou jsou krásně kuchyňské váhy Sencor. Jejichž tělo je vyrobeno z kvalitního tvrzeného bezpečnostního skla. Vážit na ní můžete, až do 5 kilogramů měří s přesností na 1 gram. Potřebné hodnoty snadno odečte z velkého LCD displeje. Díky chytrému systému můžete snadno zvážit objem vody i mléka v mililitrech a hmotnost pevných přísad v gramech či librách. Maximální přesnost měření zajistí 4 integrované senzory.

Lákají vás ceny? Tak neváhejte a zkuste si tipnout, kolik bude16. května na portálu uživatelů.


Mohlo by vás zajímat

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Když jsme mladí a zdraví a nastěhujeme se do krásného bytu ve třetím patře bez výtahu, nenapadne nás, že jednou může nastat situace, kdy se ocitneme v pasti, odříznuti od zbytku světa. Schody se stávají nečekaným problémem.