Zasoutěžte si se Sousedy!

Soutěžíte rádi? Pokud ano, zkuste to se Sousedy. Stačí zodpovědět na tři krátké otázky a výhra může být vaše! Nehraje se o žádné zbytečnosti, ale o ceny, které se hodí do každé domácnosti. Soutěž probíhá od 8. do 27. března 2016. CHCI SOUTĚŽIT

Zasoutěžte si se Sousedy!

A co můžete vyhrát?První cena je robotický vysavač CleanMate QQ6S, díky kterému budete mít doma uklizeno raz dva a bez žádné větší námahy. Vysavač má vysoce výkonný sací motor, takže posbírá z podlah všechny nečistoty. Výstupní HEPA filtr zachytí i jemné částečky prachu a alergeny. Nechybí ani inovativní ultrazvukové senzory, které pomáhají robotickému vysavači v navigaci prostorem a zabrání tak srážce s nábytkem. Vysavač navíc disponuje atestovanou UV dezinfekční lampou, která podlahu dezinfikuje a odstraňuje bakterie a viry.

Druhá cenapotěší především milovníky kávy, kteří mají už dost té rozpustné a rádi by vyzkoušeli něco nového. Cenou je totižkávovar KRUPS Dolce Gusto Piccolo, díky kterému připravíte kávu za pár minut.

Výhercetřetí cenyzíská parádní setRohnson tyčový mixér r-575, který obsahuje nádobu na sekání i mixování. Velkou výhodou je, že sekáček potravin má objem 700 ml a celkem 4 nerezové nože, takže do něj můžete vložit větší množství potravin.

Lákají vás ceny? Tak neváhejte a zkuste si tipnout, kolik bude k 31. březnu na portálu uživatelů. A malá nápověda, momentálně jich je přes 20 000.


Mohlo by vás zajímat

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov. Konference se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva životního prostředí, ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR a UCEEB ČVUT v Praze.