Zlobí vás stále rostoucí ceny za teplo?

"Vlastní výtopna v bytovém domě" aneb první PORADNA od 14. do 20.5.2012

Zlobí vás stále rostoucí ceny za teplo?

Stále častěji se setkáváme s dotazy, zda existuje nějaká alternativa, jak se osamostatnit od dodávek teplárenských společností, které každoročně zdražují cenu za GJ tepla.

Tato skutečnost trápí stále více vlastníků bytových jednotek z různých měst a obcí a i proto jsme pro vás ve spoluprráci s odborníkem ze společností AC Heating připravili Poradnu na téma Vlastní výtopna v bytovém domě.

Pokud je i pro vás toto téma aktuální, neváhejte se do Poradny zapojit v termínu od 14. do 20.5. v Poradnách s odborníkem na Sousede.cz, kde vám bude k dispozici odborník ze společnosti AC Heating, pan Ing. Jiří Honzík.

Ing. Honzik pracuje v oboru vytápění již řadu let a specializuje se především na aplikace malých výtopen v bytových domech, jenž se odpojují od CZT z důvodu vysoké ceny tepla.

Může vás zajímat:
článek - Vlastní výtopna v bytovém domě.

poradna - Malá výtopna v bytovém domě.

**Pokud vás toto téma zaujalo nebo je pro vás aktuální, jistě vás potěšíme zprávou o Poradně s **odborníkem k této problematice, který vám bude v průběhu dní od 14. do 20. května odpovídat na vaše dotazy.

**více v poradně zde: **


Mohlo by vás zajímat

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov. Konference se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva životního prostředí, ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR a UCEEB ČVUT v Praze.