Expanze projektu sousedé.cz na Slovensko, vznik portálu susedia.sk

Na československém trhu budou nyní působit dva týmy pod jednotnou značkou sousedé.cz a susedia.sk

Expanze projektu sousedé.cz na Slovensko, vznik portálu susedia.sk

Milí čtenáři, uživatelé portálu,

povím Vám krátký příběh na jehož konci nás čeká velké antré. Není tomu ani rok, kdy jsme byli kontaktování majiteli portálu Spoločné bývanie (Livespace.com) Michalem Magnuskem a Miroslavem Koczkou.

Původní myšlenka se zaměřovala na obchodní navázání spolupráce a propojení aktivit. Po krátkém čase diskusí jsme si ale uvědomili, že by nejen pro samotné společnosti, ale i oba trhy dávalo smysl hlubší spojení. Naše cíle jsou jednotné:

  • Chceme dostat digitální komunikaci v bytových domech na vyšší úroveň.
  • Chceme, aby se práce správců s výbory a SVJ/BD celkově stala jednodušší, efektivnější, transparentnější a přístupnější všem a vlastníkům bytových jednotek se jednoduše dobře žilo.

Naše jednání se zintenzivnila a přinesla tak nový rozměr pro obě značky a přidanou hodnotu pro zákazníky. Loga Dne 26. září 2023 došlo k oficiálnímu propojení dvou brandů sousedé.cz a Spoločného bývania a vznik zcela nového susedia.sk. Na československém trhu tak budou nyní působit dva týmy pod jednotnou značkou sousedé.cz a susedia.sk Tým Naše spojení mě o to více těší, že představení nového portálu spatří světlo světa při speciální události, účastí na konferenci DOMUS 2023 v Tatrách na Slovensku kde bude oznámena výjimečná spolupráce se softwarehouse Anasoft a integrace jejich systému DOMUS do našich portálových služeb. (více o integraci řešení se dozvíte zde) Loga2 Přeji si, aby naše snažení pokračovalo napříč československým trhem s neutuchajícím entuziasmem a energií, která je tak charakteristická pro oba týmy! Věřím, že naše společné zkušenosti přinesou nová řešení a přidanou hodnotu jak správcům, výborům, tak vlastníkům.

Za tým portálu sousedé.cz Zlata Botero Vašková

Zdroj: Spoločné bývanie

Zdroj obrázků: sousede.cz ______________________________________________________________________ CO VŠE MŮŽETE SE SOUSEDÉ.CZ ZÍSKAT: