Klasickému hlasování na schůzích nejspíš odzvonilo

Na schůze se chodit musí. Hlasovat se musí. Kde ale pořád brát volný čas? A navíc to věčné promýšlení termínů, aby se zúčastnil co největší počet účastníků. Placení pronájmu sálu. Neříkáte si někdy, že by to přeci mohlo být jednodušší? Mohlo! Hlasování online vyzkoušela ICF – Mezinárodní federace koučů a podělila se s námi o své zkušenosti.

Klasickému hlasování na schůzích nejspíš odzvonilo

Online hlasování – jednoduché a přehledné

Službu online hlasování jsme využili na doporučení Hospodářské komory ČR v době karantény, kdy se nemohla uskutečnit naplánovaná členská schůze ICF ČR. Příjemným bonusem bylo, že nám díky členství v Komoře byla služba nabídnuta k bezplatnému otestování. Spolu s online službou jsme získali i vynikající servis - paní Zlata ze sousedé.cz, kteří nám online hlasování poskytli, nám na začátku vše podrobně vysvětlila a pomohla s nastavením hlasování a i v průběhu hlasování byla k dispozici pro všechny naše dotazy,“ sdělila Lucie Voláková z International Coach Federation Czech Republic, z. s.

Služba nám velice usnadnila hlasování per rollam o klíčových otázkách organizace, jako je schvalování rozpočtu, změna stanov, volby a tak dále - nemuseli jsme odkládat rozhodnutí důležitých témat či řešit zasílání hlasovacích formulářů a podkladů poštou, průběžně jsme mohli sledovat, kolik členů se již do hlasování zapojilo a aktivně reagovat v závěru 30 denního hlasování, abychom účast podpořili, výstupy z hlasování jsou přehledně zpracované a transparentní. Přístup k nim mají skrze službu všichni zapojení. Jsme rádi, že jsme mohli službu vyzkoušet a doporučujeme ji všemi deseti,“ dodává Lucie Voláková.

Nebojte se hlasovat online

Online svět bývá hlavně pro starší generace spojován s nebezpečím, s neznámem. Nikdo se nemusí bát o svou identitu nebo o svá data – vše se odehrává v plně GDPR zabezpečeném prostoru. A vy hlasujete kdykoliv a odkudkoliv.

Hlasováním online získáte více času pro sebe a své blízké a navíc ušetříte za náklady spojené s klasickou schůzí.

Vyzkoušejte hlasování online

Přečtěte si také:

Elektronické hlasování 21. století

Možnosti hlasování společenství vlastníků v současných podmínkách pandemie COVID-19 a nečastější pochybení při něm

Vyzkoušeli jsme online hlasování a z výsledku jsme byli překvapeni!

Online hlasování - účinný způsob, jak zachovat činnost a provoz nejen bytového domu!

Elektronickým hlasováním pomůžete omezit šíření nákazy koronaviru

Jak hlasovat v dobách COVID/Nouzového stavu? Využijte možnost online hlasování!

Zdroj foto: pixabay.com


Mohlo by vás zajímat

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Opět se blíží nejzazší termín pro vyúčtování služeb společenství vlastníků jednotek poskytnutých za předchozí kalendářní rok. Jak má správné vyúčtování SVJ vypadat a jakých chyb se vyvarovat?

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

Jak plnit legislativu o dálkových odečtech pro bytový dům? Dnes i v budoucnosti? Máme pro Vás řešení!