Konec dohadů s řemeslníky. Opravy v domácnosti za vás vyřeší Super Soused.

Potřebujete doma něco opravit, přidělat, přestěhovat, smontovat, uklidit nebo vyvenčit domácího mazlíčka? Nechce se vám platit vysoké částky firmám nebo se dohadovat o ceně s nepoctivými řemeslníky?

Konec dohadů s řemeslníky. Opravy v domácnosti za vás vyřeší Super Soused.

Unikátní projekt Super Soused vám nabízí sousedskou výpomoc se vším, co potřebujete, a to přímo tam, kde bydlíte. Pomůže vám v oblasti řemeslných prací, instalatérských prací, prací hodinových manželů, stěhování, zahradních prací, pomoci s technickými problémy s PC, TV a spotřebiči, ale i s domácími pracemi a úklidem. Nově pomáhá i s domácími mazlíčky, auty a asistencí pro seniory.

Jednoduše si zdarma zadáte své požadavky na webu SuperSoused.cz a pak už jen vyčkáte na nabídky od dodavatelů, které jsou šité přímo vám na míru. Sami se pak rozhodnete pro tu nejvýhodnější. Z nabídek si vyberete třeba podle referencí řemeslníka od ostatních zákazníků nebo podle ceny. Navíc vše můžete řešit 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

Cílem Super Souseda je zrealizovat sousedskou práci za sousedské ceny lidem v blízkém okolí.

Při běžných řemeslných pracích můžete u Super Souseda ušetřit až 40 – 60 % oproti platbě u klasických firem. Při expresních instalatérských pracích může být cena od firmy několikanásobně vyšší než u Super Souseda.

Výhodou Super Souseda je pojištění všech zakázek, odpadá vám tak obava z poškození věcí. Těšit se můžete i ze 100% bezpečnosti plateb a řešení případných sporů. Dodavatel služeb dostane peníze až poté, co potvrdíte, že zakázka byla úspěšně realizována. Na druhou stranu má i dodavatel jistotu, že peníze skutečně dostane, protože budou zarezervovány v systému Super Souseda.

Jste manuálně zruční? Umíte vymalovat, spravit interiérové nebo vchodové dveře do bytu či přidělat poličku? I vy se můžete stát Super Sousedem, přivydělat si a pomáhat lidem ve vašem okolí. Super Sousedem se může stát každý šikovný a spolehlivý kutil. Stačí se jednoduše zdarma zaregistrovat na SuperSoused.cz.

Super Soused působí v Praze, Brně, Bratislavě a blízkém okolí. Nově vstupuje do dalších českých měst, a to do Liberce, Plzně, Hradce Králové a Pardubic, Ostravy i Olomouce.

Neodkládejte opravy na později. Obraťte se na svého Super Souseda.


Mohlo by vás zajímat

7 tipů, jak zařídit malý byt

7 tipů, jak zařídit malý byt

Vybavit dobře a pohodlně malý byt nebo garsonku je výzva! Ale také skvělá příležitost pro kreativitu a inovace. V tomto článku vám představíme sedm svěžích a originálních tipů, jak proměnit váš malý byt v útulný a stylový domov.

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Chystáte se malovat? Nezapomeňte na penetraci

Před samotným malováním nepodceňte přípravu podkladu. Pokud si chcete usnadnit práci, ušetřit čas a nervy, použijte nejdříve penetrační nátěr, který připraví zeď na poslední vrstvu – výmalbu.