Webinář: Péče o otopnou soustavu

Pozvánka na webinář na téma "Péče o otopnou soustavu"

Webinář: Péče o otopnou soustavu

Téma: Péče o otopnou soustavu

Pořadatel: SousedeCZ s.r.o.

Přednášející: Ing. František Basl, Pražská teplárenská a.s.

Den: středa 25. 5. 2022

V čase: 17:30 - 18:30

Kde: Online


Vážení předsedové, členové výboru, přátelé

Portál sousede.cz si pro Vás v letošním roce připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.

Tentokrát jsme požádali našeho dlouholetého obchodního partnera, jednoho z největších dodavatelů tepla v ČR, Pražskou teplárenskou a.s., aby se s námi podělil o praktické zkušenosti s péčí o otopnou soustavu. V době, kdy jsou komodity jako teplo draze placeny, je důležité, abychom se správně starali o otopnou soustavu a zajistili její dlouhou provozuschopnost a nákladovou optimalizaci. Přednáška zazní od praktika na slovo vzaté, odborníka s více jak 30-ti letou praxí na provoz tepelných zdrojů a sítí, pana Františka Basla.

Ve webináři se zaměříme na základy problematiky, ale bude prostor klást dotazy z praxe.

Agenda webináře:

  • Pohled na otopnou soustavu a z jakých částí se skládá
  • Co vše se musí kontrolovat
  • Jak se soustava udržuje v pořádku
  • Rozdělení odpovědnosti v péči z pohledu výboru a vlastníků
  • Benefity správné péče o otopnou soustavu
  • Dotazy posluchačů

Webinář je určen jak čerstvým členům výboru tak i ostříleným matadorům, kteří mají praktickou zkušenost s péčí o otopnou soustavu a chtějí se přivzdělat.

Pro účast na webináři se prosím registrujte přes přihlašovací formulář do 24. 5. 2022 do 24:00 hod.

Nebo přes link REGISTRACE ZDARMA

Pokud máte již nyní dotazy, nebo vás napadl námět na další webinář oslovte nás na emailu: zlata.botero@sousede.cz

Na vaši účast se těší za tým sousedé.cz Zlata Botero Vašková a Ing. František Basl z Pražské teplárenské


Medailonek o přednášejícím:

Ing. František Basl je odborník na provoz tepelných zdrojů a tepelných sítí. Touto problematikou se zabývá od roku 1984, kdy nastoupil do tehdejších Pražských tepláren a působil v různých funkcích provozních, energetických, dispečerských, vodohospodářských a dalších až po současné působení v oddělení péče o zákazníky. Je rovněž autorem mnoha projektů vytápění, vzduchotechniky a zdravotechnických instalací.

Krátce o společnosti Pražská teplárenská, a.s.

Pražská teplárenská a.s. je součástí skupiny Veolia, která v celosvětovém měřítku zaujímá s téměř 172 tisíci zaměstnanci na pěti kontinentech vedoucí postavení v oblasti udržitelného rozvoje měst i průmyslu. V České republice patří skupina Veolia k nejvýznamnějším poskytovatelům vodohospodářských, energetických a odpadových služeb a patří mezi dvacítku největších podniků v české ekonomice.

Pražská teplárenská a.s. byla založena v roce 1992 a svými aktivitami navazuje na tradici Elektrických podniků královského hlavního města Prahy, které byly založeny dne 1. září 1897. Pražská teplárenská je z hlediska počtu provozovaných zařízení jednou z největších teplárenských společností v České republice. Aktivity společnosti jsou soustředěny na oblast hlavního města Prahy a přilehlých oblastí. V Praze pokrývá téměř 25 % trhu tepelnou energií a dodává teplo pro více než 230 000 domácností, řadu administrativních budov, průmyslových podniků, stovky školských a zdravotnických zařízení a dalších subjektů. Hlavním předmětem činnosti společnosti je výroba a rozvod tepelné energie.

Na tržišti portálu sousede.cz najdete Pražskou teplárenskou a její služby ZDE


Mohlo by vás zajímat

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Opět se blíží nejzazší termín pro vyúčtování služeb společenství vlastníků jednotek poskytnutých za předchozí kalendářní rok. Jak má správné vyúčtování SVJ vypadat a jakých chyb se vyvarovat?

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

Jak plnit legislativu o dálkových odečtech pro bytový dům? Dnes i v budoucnosti? Máme pro Vás řešení!