Webinář: Změna legislativy, zákon 250/2021 sb.

Pozvánka na webinář na téma "Změna legislativy - Zákon o bezpečnosti práce v souvislosti s provozem vyhrazených technických zařízení v aplikaci pro bytové domy"

Webinář: Změna legislativy, zákon 250/2021 sb.

Téma: Změna legislativy, zákon 250/2021 sb.

Pořadatel: SousedeCZ s.r.o.

Přednášející: Vladimír Baletka

Den: pondělí 31. 10. 2022

V čase: 17:30 - 18:30

Kde: Online


Vážení předsedové, členové výboru, technici,

připravili jsme si pro vás webinář, který se zaměřuje na nové povinnosti vyplývající ze zákona 250/2021 Sb, který vyšel v platnost 1. 7. 2022.

Téma “ Změna legislativy, Zákon 250/2021 sb, o bezpečnosti práce v souvislosti s provozem vyhrazených technických zařízení v aplikaci pro bytové domy se může jevit jako nesouvisející s bytovou správou a odpovědností statutárů. Opak je ovšem pravdou a proto jsme si pozvali odborníky, kteří nám osvětlí změny, které nastaly v oblasti bezpečnosti práce a budou se přímo dotýkat stylu práce, nových zákonných nároků a s tím související odpovědnosti statutárů.

Ve webináři se zaměříme na zákonné povinnosti a necháme i prostor pro vaše dotazy.

Agenda webináře:

  • Změna legislativy týkající se vyhrazených technických zařízení
  • Základní atributy zákona 250/2021 Sb. o bezpečnosti práce v souvislosti s provozem VTZ
  • Co je a co není VTZ podle nové legislativy
  • Jednotlivé právní předpisy k VTZ:
    • elektrické
    • plynové
    • tlakové
    • zdvihací zařízení
  • Dotazy posluchačů

Webinář je určen jak statutárům tak technikům správců, kteří si chtějí osvěžit téma a šíři úkonů, se kterými je nutné počítat.

Pro účast na webináři se prosím registrujte přes přihlašovací formulář
do 30. 10. 2022 do 24:00 hod.

Pokud máte již nyní dotazy, nebo vás napadl námět na další webinář oslovte nás na emailu: zlata.botero@sousede.cz

Na vaši účast se těší za tým sousedé.cz Zlata Botero Vašková a Vladimír Baletka


Medailonek o přednášejícím:

Vladimír Baletka: Za více než 20 let praxe na středních a vyšších manažerských pozicích ve firmách s ročním obratem od 100.mil.Kč
až do 1,0 mld. Kč jsem získal poměrně velké množství praktických zkušeností s nastavováním funkčních firemních procesů při souběžné optimalizaci provozních nákladů a pod podmínkou respektování ekonomických možností firmy. Zkušenosti získané dlouholetou praxí uplatňuji v oboru Facility management – správy budov a majetku s velkým důrazem na oblast BOZP a VTZ a navazující legislativu.

Medailonek o společnosti: Společnost EASYFM se snaží zavádět jednoduchý facility management, získávaný s KLIDEM. SW KLID je naše softwarová aplikace pro správu, údržbu majetku a facility management. Primárním cílem naší práce u klientů je nastavení systému ochrany před trestně-právní a objektivní odpovědností v oblasti správy majetku. Díky KLIDU a zavedenému systému legislativních povinností získají naši klienti systém ochrany organizace, statutárních zástupců a odpovědných zaměstnanců před riziky plynoucími z nedodržování legislativních povinností. Samozřejmě s tím souvisí i popisy pracovních míst, zpracování veškerých směrnic, procesů atd.

Na tržišti portálu sousede.cz EASYFM a jejich služby najdete ZDE


Mohlo by vás zajímat

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Opět se blíží nejzazší termín pro vyúčtování služeb společenství vlastníků jednotek poskytnutých za předchozí kalendářní rok. Jak má správné vyúčtování SVJ vypadat a jakých chyb se vyvarovat?

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

Jak plnit legislativu o dálkových odečtech pro bytový dům? Dnes i v budoucnosti? Máme pro Vás řešení!