Nově! Finanční poradna a tipy jak ušetřit

Sousede.cz poskytují zdarma online prostor pro vedení a správu SVJ/BD a dalších zájmových skupin. A protože chceme našim uživatelům poskytovat další hodnotnou službu, dohodli jsme partnerství, která vám usnadní například rozhodování jaké pojištění je pro Vás nejvýhodnější a jak neplatit zbytečné poplatky.

Nově! Finanční poradna a tipy jak ušetřit

Buďte chytřejší než ostatní

Ve finanční poradně v sekci Pojištění si můžete srovnat a následně sjednat nejvýhodnější pojištění domácnosti, cestovní pojištění, havarijní pojištění a povinné ručení. My jsme si srovnání pojištění vyzkoušeli sami a výsledkem jsme byli velmi překvapeni. Ceny pojištění se lišily v řádech tisících a ne korunách, jak jsme předpokládali. Test pojištění naleznete zde:

Na kolik vychází mé vysněné bydlení?

V sekci Hypotéky naleznete jednoduchou hypoteční kalkulačku. Zde zadáte cenu nemovitosti, výši úvěru, jejž budete potřebovat a dobu splácení, za kterou byste chtěli hypotéku splatit.

Když chcete opravit společné prostory

Sekce Úvěry pro SVJ/BD je určena především pro statutární orgány společenství vlastníků nebo bytové družstva. Můžete zde zažádat o úvěr například na nová okna nebo opravu střechy pro Vaše SVJ či BD. Po vyplnění formuláře se s Vámi spojí zaměstnanec ČSOB s nabídkou ušitou přímo na míru pro Vaše společenství.

A něco navíc

Dalšími položkami ve finanční poradně jsou FAQ, kde naleznete nejčastější dotazy z oblasti pojištění a hypotečních úvěrů. Dále O partnerovi, která obsahuje informace o našich partnerech, kteří nám s poradnou pomáhají. A pokud máte chuť se na něco zeptat ohledně financí, nechybí ani Dotazy online.

Ušetřete si čas a peníze při sjednávání pojištění. Pokud máte nějaké dotazy, můžete nám napsat do komentářů pod článek.


Mohlo by vás zajímat

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Praktické tipy na rekonstrukci kuchyně

Kuchyně je srdcem každého domova. Je to místo, kde se rodina setkává u jednoho stolu, kde se vaří a sdílí společné okamžiky. Proto není divu, že rekonstrukce kuchyně je jedním z nejoblíbenějších projektů, jak povýšit interiér na další úroveň. Ale jak na to? V tomto článku se podíváme na praktické tipy a nápady, které pomohou proměnit kuchyni v místo, které vás bude inspirativně doprovázet společnými momenty s vašimi nejbližšími.

Prevence a řešení ucpaných odpadů v bytových domech

Prevence a řešení ucpaných odpadů v bytových domech

V bytových domech mohou závady na kanalizaci způsobit problém nejen majitelům jednoho bytu, ale hned několika. V bytových domech je tak extrémně důležitá prevence ucpaných odpadů. Jak na ni a jak postupovat v případě, že dojde k ucpání odpadu?