On-line webinář Akademie pro bytové domy Definice a užívání společných prostor v BD

Přinášíme kvalitní informace přímo k vám domů! Zveme vás na novou formu přednášek Akademie pro bytové domy. Jedná se o seminář vysílaný v reálném čase po internetu takzvaný webinář. Webinář proběhne 7. listopadu v 17:00 ve vašem PC nebo notebooku.

Kolem užívání společných prostor v bytovém domě je neustále mnoho domněnek, mýtů a nejasností. Kdo a jak je může využívat, jak je to s jejich pronájmem a které prostory bytového domu vlastně patří mezi ty společné? To všechno a mnoho dalšího je obsahem semináře Definice a užívání společných prostorů v bytovém domě. Webinář navazuje na úspěšný seminář, který na podobné téma proběhl nedávno v Praze.

Webinářem vás provede Mgr. Martin Kroh, předseda České společnosti pro rozvoj bydlení a Stavebního bytového družstva Praha. Problematikou bydlení se zabývá skoro 20 let, především v oblasti správy bytových domů. Přednáší v rámci vzdělávacích cyklů pro členy statutárních orgánů SVJ a BD, publikuje v médiích, v odborných časopisech o bydlení a na Portále o bydlení (SFRB), má za sebou moderování stovek schůzí SVJ a BD.

Do konce roku ještě připravujeme několik webinářů se zajímavými tématy, například jak vybudovat výtah v bytovém domě kde výtah dosud nebyl, jak posuzovat vytápění a přípravu teplé vody z hlediska úspory energií nebo jak vyměnit stoupačky rychleji a bez zbytečného bourání.

Zúčastnit se webináře je snadné. Zaregistrujte se stejně jednoduše jako na kterýkoli náš seminář. Následně vám přijde e-mailem potvrzení registrace s jednoduchými pokyny. Den předem vám e-mailem pošleme originální odkaz k webináři. 7. listopadu v 17:00 kliknete na odkaz v e-mailu, zadáte své jméno a stanete se účastníky webináře přímo z vašeho domova. Na videu uvidíte lektora, kterému budete moci klást písemné otázky a uvidíte prezentaci s informacemi k tématu. Po přihlášení prosím ve své e-mailové schránce prozkoumejte i složku spam nebo newsletter, kam mohou být potvrzující e-maily omylem umístěny vaším poskytovatelem služby.

K účasti na webináři nepotřebujete žádné specifické dovednosti ani složité vybavení. Stačí obyčejné PC nebo notebook s reproduktory nebo sluchátky a běžné připojení k internetu. Tento webinář je zcela zdarma, stačí se jen zaregistrovat. Přihlaste se prosím včas, počet účastníků je kvůli organizaci on-line dotazů omezený.


Mohlo by vás zajímat

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Opět se blíží nejzazší termín pro vyúčtování služeb společenství vlastníků jednotek poskytnutých za předchozí kalendářní rok. Jak má správné vyúčtování SVJ vypadat a jakých chyb se vyvarovat?

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

Jak plnit legislativu o dálkových odečtech pro bytový dům? Dnes i v budoucnosti? Máme pro Vás řešení!