Webinář: Předúvěrování dotací a refixace sazby úvěru

Pozvánka na webinář na téma "Předúvěrování dotací a refixace sazby úvěru"

Webinář: Předúvěrování dotací a refixace sazby úvěru

Téma 1: Předúvěrování dotací a refixace sazby úvěru

Téma 2: Co dělat při refixaci sazby úvěru

Pořadatel: SousedeCZ s.r.o.

Přednášející: Ing. Ladislav Koucký, ČSOB a.s.

Den: středa 1. 6. 2022

V čase: 17:30 - 18:30

Kde: Online


Vážení předsedové, členové výboru, přátelé

Portál sousede.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.

Dalším tématem, které jsme zvolili jsou finance a vybrali jsme hned dva okruhy. Prvním tématem bude “Předúvěrování dotací z programu Nová zelená úsporám” a druhým stejně aktuálním bude “Co dělat při refixaci sazby úvěru”. Tématem Vás provede Ing. Ladislav Koucký, manažer pro bytové družstva a společenství vlastníků z centrály ČSOB.

Agenda webináře:

  • Předúvěrování dotací z programu Nová zelená úsporám
  • Co dělat při refixaci sazby úvěru, jaké mám možnosti a praktický postup procesu
  • Dotazy posluchačů

Webinář je určen jak čerstvým členům výboru tak i ostříleným matadorům, kteří mají praktickou zkušenost a chtějí nasbírat inspiraci nebo se zeptat již na praktické kroky k realizaci.

Pro účast na webináři se prosím registrujte přes přihlašovací formulář do 30.5.2022 do 24:00 hod.

Nebo přes link REGISTRACE ZDARMA

Pokud máte již nyní dotazy, nebo vás napadl námět na další webinář oslovte nás na emailu: zlata.botero@sousede.cz

Na vaši účast se těší za tým sousedé.cz Zlata Botero Vašková a Ladislav Koucký


Medailonek o přednášejícím:

Ing. Ladislav Koucký působí od roku 2002 na centrále ČSOB jako manažer pro bytová družstva a společenství vlastníků. Tato banka se již dvacet let zaměřuje na nabídku specifických produktů a služeb pro bytová družstva a SV a časem se vypracovala na lídra tohoto trhu, když dosud poskytla téměř třetinu všech úvěrů, určených na revitalizace bytových domů v ČR. Ve své pozici je zodpovědný za úvěrovou a obchodní politiku banky ve vztahu k těmto klientům a úzce spolupracuje s řadou společností, které působí v oblasti bydlení, oprav domů a dotačního poradenství. Díky hlubokým znalostem této problematiky se již řadu let věnuje zvyšování finanční gramotnosti zástupců bytových družstev a SV a úvěrovému poradenství pro tyto klienty. Své zkušenosti prezentuje na seminářích, určených pro vlastníky bytových domů. S jeho přednáškami a diskusemi se můžete setkat například v rámci cyklu přednášek „Jak to dělají jinde“, pořádaných společností Pro náš dům. Je též autorem řady odborných článků, zaměřených na finanční stabilitu bytových družstev a SV, které jsou pravidelně zveřejňovány i na webu sousede.cz v odborném magazínu.

Na tržišti portálu sousede.cz ČSOB, a.s. a její služby najdete ZDE


Mohlo by vás zajímat

Vstupní portál bytového domu

Vstupní portál bytového domu

Dnes už nikdo nepochybuje, že bezpečnost bytového domu začíná u jeho vstupních dveří. Vše se ale odvíjí od volby materiálů, kvality zpracování komponent a délky bezporuchového používání podílející se na celkové spokojenosti obyvatel bytového domu. Na jaké aspekty se tedy zaměřit?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Vyúčtování služeb pro SVJ už je tady! Jak na to?

Opět se blíží nejzazší termín pro vyúčtování služeb společenství vlastníků jednotek poskytnutých za předchozí kalendářní rok. Jak má správné vyúčtování SVJ vypadat a jakých chyb se vyvarovat?